Изложба на пеперуди и африкански охлюви ще гостува в Бургас

Тази година екзотичните видове отново ще бъдат в експо център "Флора"

Пеперуда синьо морфо
Пеперуда синьо морфо Източник: Община Бургас

От 5 юли до 22 август от 09:00 до 19:00ч. можете да разгледате екзотичната изложба на пеперуди и големи африкански охлюви. Тази година екзотичните видове отново гостуват в експо център "Флора", съобщават от Община Бургас.


Атлас, лястовичи опашки и синьо морфо са само малка част от летящите красавици, които ще изпълнят пространството на Кръглата зала. Допълнителна изненада в изложбата ще бъдат най-големите африкански охлюви. Специално за изложбата в Бургас пристига Ростислав Траянов от Охлюварникь GALS. Той е биолог и любител палеонтолог и отглежда повече от сто вида охлюви. Притежател е на една от най-големите колекции в България. Съжителството между пеперуди и охлюви е доказано безопасно и безспорно вълнуващо за посетителите на изложбата.


Билети се продават на място, като редовният е 5.00 лв, за учащи и пенсионери 2.00 лв, семейният билет е  8.00лв. семеен билет (2-възрастни и 2-деца), а деца до 7 години и хора с увреждания безплатно.

Още от "Бургас"

Как изкуственият интелект влияе на финансите и бизнеса ще разберем тази неделя в Младежкия международен център в Бургас

Темата "Ерата на AI и финансовите възможности" ще потопи участниците в света на финансовата грамотност и изкуствения интелект с участието на невероятния Александър Иванов

Прочетете повече прочетете повече

В област Бургас продължават организираните инициативи за осигуряване на целогодишни полети на летището

На дневен ред бе поставен въпросът за конкретни действия, чрез които да се спре тревожната тенденция за намаляването броя на полети от и до Летище Бургас

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени