Нов случай на насилие: Мъж преби жена си и тъста си пред очите на дъщеря си

Той е бил арестуван за домашно насилие спрямо съпругата си, но няма издадена заповед за защита по Закона за домашното насилие

Домашно насилие
Домашно насилие Източник: Zonanews

Нов брутален случай на домашно насилие. Пиян мъж преби жена си и баща ѝ в Бургас, съобщават от полицията.  В нощта срещу сряда е получен сигнал за домашно насилие, подаден от апартамент в бл. 51 в жк. "Славейков". Установени са 45-годишен мъж, 48-годишната му съпруга, 16-годишната им дъщеря и бащата на жената - 78-годишен мъж.

 

Съпругата и баща ѝ са били със следи от наранявания по лицето - кръвотечение от носа и рани по главата. Те са заявили, че са бити безпричинно от мъжа, който е криминално проявен. Той им нанасял ударите с ръце.

 

Нападателят е задържан за срок до 24 часа. Тестван е за употреба на алкохол, като е отчетено 1,74 промила. Констатирано е, че на 18 август 2022 г. той е бил арестуван за домашно насилие спрямо съпругата си, но няма издадена заповед за защита по Закона за домашното насилие.

Още от "Бургас"

Подкрепете концепцията "Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион"

Проектната идея обединява - 18 общини, 9 държавни и общински болници, висше и средно училища, фирми, НПО, иновативни центрове и Министерство на здравеопазването

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени