Очакваме ви на Джулай морнинг в Бургас с музиката на 6 страхотни банди

С посрещането на 1 юли празнуваме свободата на духа

Очакваме ви на Джулай морнинг в Бургас с музиката на 6 страхотни банди
Очакваме ви на Джулай морнинг в Бургас с музиката на 6 страхотни банди Източник: Община Бургас

Неизменната традиция Джулай морнинг да се празнува на бургаския плаж ще продължи и тази година с нова надежда и много настроение. Община Бургас и приятели ще организират събитието на обичайното място - със сцена от лявата страна на Моста и възможност публиката да се разположи долу на пясъка. Както всеки път, то ще е обезпечено със спасители, медицинско лице, охрана и дървен материал, с който отделните приятелски компании да си запалят свой огън, около който да се съберат.

 

Тъй като с посрещането на 1 юли празнуваме свободата на духа, всичко ще е безплатно, освен бирата и храната, които можете да си закупите на място. Музикалната част ще започне в 20 часа. Тази година са ангажирани 6 страхотни банди. Община Бургас благодари за ценната съорганизаторска помощ на Марияна Добрева от група "Силует".

 

* Ето и имената на групите, които ще чуем на бургаския Джулай:

 

20.00 ч. – BILLY TALENT TRIBUTE

21.00 ч. – AIRBAG

22.00 ч. – ACOUSTIC POINT

23.00 ч. – ОСТАВА

00.30 – REWIND

01.30 – MR.VAGABOND

 

Живата музика приключва в 03.00 на 1 юли. После ще слушаме готини песни на запис, докато чакаме слънцето да изгрее над Бургаския залив.

 

* За групите:

 

ОСТАВА

Всички познаваме група ОСТАВА и нейния музикален почерк! За първи път на сцената на Джулай морнинг в Бургас ще чуем хитовете им "Шоколад", "Моно", "Понеделник" и др.

 

AIRBAG

AIRBAG е група, създадена през 2005 години от братята Петко и Николай Славови. Текстoвете и музиката на всички песни са изцяло дело на двамата. Същата година излиза първият им албум "Overcooked summer". 8 години по-късно е готова и втората им компилация от 10 песни "Recycle of love". Стилът им се определя като electropop и synthpop и напомня групите от 80-те години - A-ha, Tears for fears.

 

REWIND

Група REWIND ще представи дебютния си албум "CORNER" на сцената на Джулай морнинг. Владимир Михайлов /СЛЕНГ, екс САфо/ – вокал и китара, Михаела Михайлова /СИЛУЕТ/ - цигулка и вокали, Юрий Божинов – бас и Мартин Профиров  /P.I.F. СИЛУЕТ/ – барабани, ще ни пренесат в своя изключително позитивен музикален свят.

 

ACOUSTIC POINT

ACOUSTIC POINT е проект на Марияна Добрева /СИЛУЕТ/ и Венцислав Велев. Групата първо стартира като акустичен проект, но за първи път ще представят музиката си в пълен състав заедно с Мартин Профиров/СИЛУЕТ, P.I.F./ и Юрий Божинов /REWIND/. Ще чуем чисто новите песни от предстоящия им дебютен албум.

 

Mr.VAGABOND

Mr.Vagabond е професионална рок кавър група, създадена през 2008 г. в Бургас. Тя е с богат репертоар от подбрани световни хитове, подходящ за интернационална аудитория. Годишно групата участва в около 320 разновидности на шоута. Mr.Vagabond печели 1-во място за най-добра кавър група в България, организирано от "Jack Daniels" - "Battle of the cover bands" - през юни 2011 г. в "Club Iceberg" - Слънчев бряг. През 2010 г. Mr.Vagabond са поканени на клубно турне с 10 концерта в Англия, включващо и легендарния клуб "The Boardwalk". 

 

Billy Talent Tribute

Тези талантливи бургаски младежи са подготвили програма с хитовите им песни. В бандата участват синът на Росен Сеновски - Илиан Сеновски (барабани), изпълнителят Paul Jordan (Павел Йорданов) – китара, както и техно диджеят Bozh Live (The Little One) като вокал.

"Мечтата, която споделяме, е да обединяваме обществото чрез музика за по-добро бъдеще", казват членовете на Billy Talent Tribute.

Още от "Бургас"

Как изкуственият интелект влияе на финансите и бизнеса ще разберем тази неделя в Младежкия международен център в Бургас

Темата "Ерата на AI и финансовите възможности" ще потопи участниците в света на финансовата грамотност и изкуствения интелект с участието на невероятния Александър Иванов

Прочетете повече прочетете повече

В област Бургас продължават организираните инициативи за осигуряване на целогодишни полети на летището

На дневен ред бе поставен въпросът за конкретни действия, чрез които да се спре тревожната тенденция за намаляването броя на полети от и до Летище Бургас

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени