Още трима се удавиха по Южното Черноморие

Вчера от полицията в Бургас съобщиха за четирима удавени по Южното Черноморие за по-малко от денонощие

Българско Черноморие
Българско Черноморие Източник: Zonanews

Още три трима души са се удавили по Южното Черноморие, съобщават от полицията в Бургас, цитирани от БНР. С това удавените по Южното Черноморие за последните по-малко от 48 часа вече са седем души.


Новите случаи са от Равда, Слънчев бряг и Созопол. При първия в събота следобед до спасителен пост №3 на централния плаж в Равда от морето е извадено тялото на 48-годишен мъж от София.

 

Украинец на 46 години се е удавил около 18.55 ч. вчера в Слънчев бряг. По данни на полицията той е пристигнал в България на 26 юли през Русе, като неорганизиран турист.


Днес 42-годишен мъж от Враца се е удавил на плаж "Харманите" край Созопол. Мъжът, заедно с други летовници, е бил завлечен от внезапно силно вълнение малко преди 12 ч. днес. Той е бил контактен при изваждането му от морето, но въпреки множеството реанимационни дейности е починал. Флагът на плаж "Харманите" е бил червен и след инцидента плажуващите се въздържат да влизат в морето.


Вчера от полицията в Бургас съобщиха за четирима удавени по Южното Черноморие за по-малко от денонощие.


Спасителите и МВР отново призовават туристите да спазват флаговата сигнализация и да бъдат много внимателни в бурното море. Днес вълнението по Южното Черноморие достига 3-4 бала.

Още от "Бургас"

Контрабандно оборудване и обзавеждане за яхта за над 100 000 лева са намерени при митническа проверка на пристанище Бург

Случаят е в рамките на операцията по противодействие на контрабандата на смесените екипи от четири институции – Агенция "Митници", ГД "Гранична полиция", ГДБОП и НАП

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени