Остров Света Анастасия посреща посетители за осма поредна година

Билети могат да бъдат закупени на гише от Туристическия информационен център, който се намира във фоайето на "Магазия 1"

Остров Света Анастасия
Остров Света Анастасия Източник: Община Бургас

Остров Света Анастасия очаква първите си посетители през предстоящите Великденски празници, съобщават от Община Бургас. Най-нетърпеливите да посетят острова ще могат да го направят още на 1 май (събота). Приемат се записвания и за провеждане на лични или корпоративни събития – сватби, кръщенета, рождени дни, тиймбилдинги. Подобрен е достъпът от пристана към сградите, а в реновирания ресторант отново ще могат да се опитат вкусни рибни специалитети по островни рецепти.


Кораб "Анастасия" ще извършва по три курса на ден с часове на отплаване от Магазия 1: 10:00, 13:00 и 15:00 часа. Посрещането, изпращането на пасажерите, престоят на борда на кораб "Анастасия" и на остров Света Анастасия ще се извършват при спазване всички противоепидемични мерки. В тази връзка желаещи да пътуват до остров Света Анастасия задължително трябва да направят предварителна резервация. Резервации се приемат всеки ден от 9:00 часа на телефон 0882 004 124 или на е- mail reservations@gotoburgas.com, като е необходимо пътуването да се заяви най-късно до 17:00 часа на предходния ден.

 


Билети могат да бъдат закупени на гише от Туристическия информационен център, който се намира във фоайето на "Магазия 1". Възможни са и картови  разплащания. Цени за пътуване с кораб "Анастасия"до 31 май са, както следва: стандартен билет – 12 лева; за ученици и пенсионери – 9 лева; за деца от 3 до 7 ненавършени години – 3 лева; за деца до 3 години и хора с увреждания – безплатно. Организирани групи ползват отстъпка.

Още от "Бургас"

Как изкуственият интелект влияе на финансите и бизнеса ще разберем тази неделя в Младежкия международен център в Бургас

Темата "Ерата на AI и финансовите възможности" ще потопи участниците в света на финансовата грамотност и изкуствения интелект с участието на невероятния Александър Иванов

Прочетете повече прочетете повече

В област Бургас продължават организираните инициативи за осигуряване на целогодишни полети на летището

На дневен ред бе поставен въпросът за конкретни действия, чрез които да се спре тревожната тенденция за намаляването броя на полети от и до Летище Бургас

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени