Откриха труп в Бургас след сбиване

41-годишният мъж издъхнал пред дома си в кв. "Меден рудник"

Полиция
Полиция Източник: БНТ

41-годишен мъж е открит мъртъв снощи пред дома му в бургаския квартал "Меден рудник", съобщава NOVA. Според съседи на починалия, минути преди да издъхне, мъжът е участвал в сбиване с друг мъж, живеещ в блока. Причините за смъртта се изясняват.

Инцидентът е станал малко преди 19 часа снощи. Според съседи двамата мъже са имали конфликт отдавна, а във фаталната вечер се скарали заради шум, защото единият цепел дърва на терасата. Скандалът прераснал в сбиване пред входа. Съседи разказаха, че няколко души станали свидетели на сбиването, но никой не се намесил.

 

41-годишният мъж издъхнал пред дома си. "Беше тъмно, когато се биха. Видях ги на улицата, другият го биеше и го питах защо ми бие детето", каза майката на починалия Пламен - Мария Ангелова. Часове след случилото се полиция изведе сочения за участник в сбиването. Разследващите вече са разпитали свидетели на конфликта.  "Онзи ден пак са имали някакви пререкания", каза Вълчан Райков - приятел на Пламен.

 

"Потресен съм от случката. Беше спортист, свестен, работлив. Тренирал е 20 години бокс, с никой не се е скарал, не е конфликтен", добави друг приятел на Пламен - Мирослав Янакиев.  Огледът на мястото продължи няколко часа. Криминалистите работят по няколко версии сред които и непредумишлено убийство. Експертиза ще докаже причината за смъртта на мъжа.

Още от "Бургас"

Бойко Борисов в Бургас: Само след половин-един месец българите ще изпитат ефекта на "Промяната" като започне летният сез

С него са кметът на Бургас Димитър Николов, Георг Георгиев, лидер на МГЕРБ, Николай Нанков, бивш регионален министър, бившият вътрешен министър Младен Маринов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени