Почистват новата BBQ зона на кв. "Крайморие" в Бургас

Очертава се край Ченгене скеле да бъде направена следващата пикник зона

Барбекю зоната в околностите на кв. "Крайморие"
Барбекю зоната в околностите на кв. "Крайморие" Източник: Община Бургас

В момента се извършва почистване на отпадъци и сухи клони на новата барбекю зона в околностите на кв. "Крайморие", съобщават от Община Бургас. При интерес Общината ще постави там още барбекюта и още маси.


През последните няколко години парковете "Минерални бани" и "Росенец" са абсолютен хит, след като Общината постави там барбекюта, пейки, маси, съоръжения за игра и спорт. Край Бургас има още такива места с потенциал да се превърнат в любими за отдих и социално общуване на открито, след природата.

 


Очертава се край Ченгене скеле да бъде направена следващата пикник зона на Бургас. В нея отново ще има зидани барбекюта, паркова мебел, детска площадка. Тя ще стане още една от причините да посетите Ченгенето, където е на финал изграждането на етнографския комплекс с лодкостоянка. Дотам ще може да се стига с ново, второ корабче на Общината, което е почти готово. Също и с автомобил, а пред лодкостоянката ще има нов паркинг. Наблизо има и китно плажче, достъпно за всеки.

 

Още от "Бургас"

Цветното изложение "Флора Бургас 2021" ви очаква от 8 до 16 май

В зелените площи край експоцентър "Флора" в Морската градина ще откриете продукцията на фирми и производители, предлагащи цветя, посадъчен материал, градинска техника и инвентар, паркова мебел, градинска керамика, мед и пчелни продукти

Прочетете повече прочетете повече

ГЕРБ попита за морала на Мая Манолова пред "подпорния хотел" на нейния човек в Алепу (ВИДЕО)

Както Zonanews писа още преди седмица, така нареченият "подпорен" хотел има нов собственик  - Стоян Василев - и той е брат на кандидат-депутат от "мутрите" на Мая Манолова в Бургас

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени