Почистват новата BBQ зона на кв. "Крайморие" в Бургас

Очертава се край Ченгене скеле да бъде направена следващата пикник зона

Барбекю зоната в околностите на кв. "Крайморие"
Барбекю зоната в околностите на кв. "Крайморие" Източник: Община Бургас

В момента се извършва почистване на отпадъци и сухи клони на новата барбекю зона в околностите на кв. "Крайморие", съобщават от Община Бургас. При интерес Общината ще постави там още барбекюта и още маси.


През последните няколко години парковете "Минерални бани" и "Росенец" са абсолютен хит, след като Общината постави там барбекюта, пейки, маси, съоръжения за игра и спорт. Край Бургас има още такива места с потенциал да се превърнат в любими за отдих и социално общуване на открито, след природата.

 


Очертава се край Ченгене скеле да бъде направена следващата пикник зона на Бургас. В нея отново ще има зидани барбекюта, паркова мебел, детска площадка. Тя ще стане още една от причините да посетите Ченгенето, където е на финал изграждането на етнографския комплекс с лодкостоянка. Дотам ще може да се стига с ново, второ корабче на Общината, което е почти готово. Също и с автомобил, а пред лодкостоянката ще има нов паркинг. Наблизо има и китно плажче, достъпно за всеки.

 

Още от "Бургас"

Как изкуственият интелект влияе на финансите и бизнеса ще разберем тази неделя в Младежкия международен център в Бургас

Темата "Ерата на AI и финансовите възможности" ще потопи участниците в света на финансовата грамотност и изкуствения интелект с участието на невероятния Александър Иванов

Прочетете повече прочетете повече

В област Бургас продължават организираните инициативи за осигуряване на целогодишни полети на летището

На дневен ред бе поставен въпросът за конкретни действия, чрез които да се спре тревожната тенденция за намаляването броя на полети от и до Летище Бургас

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени