Приключва основният ремонт на ул. "Индустриална" в Бургас, поетапно полагат асфалтовото покритие

За времето на ремонта спирките на ул. "Индустриална" няма да бъдат обслужвани, като автобусите ще спират двупосочно на сп. "Спортна" на ул. "Спортна"

Улица "Индустриална" в Бургас
Улица "Индустриална" в Бургас Източник: Община Бургас

Основният ремонт на ул. "Индустриална" върви към своя край. Започва финалното полагане на асфалтовото покритие на улицата, което ще се осъществява на етапи. Първият от тях ще стартира още тази събота и неделя, 28 и 29 септември, като ще обхване ул. "Индустриална" в участъка от ул. "Спортна" до ул. "Вая", т.е. от стадион "Черноморец" до затвора.

 

През това време ще бъде въведена временна организация от 07.30 до 20.00 часа, като участъкът ще бъде затворен за движение на ППС. Маршрутът на автобусите по линии № Б11, Б12, 8, 17, 18, 18А, 16 също ще бъде променен и те ще пътуват в посока от центъра на Бургас към Пътен възел "Юг" (кръговото кръстовище за Созопол) през ул. "Спортна" и бул. "Тодор Александров".

 

В посока към центъра на Бургас на 28.09.2024 г. до 13.00 часа линиите ще обслужват частично района до Затвор Бургас: … ул. "Чаталджа" – ул. "Индустриална" – ул. "Вая" – бул. "Тодор Александров" – ул. "Спортна" – бул. "Иван Вазов", а след този час до приключване на ремонтните дейности всички линии ще бъдат изнесени по бул. "Тодор Александров".

 

За времето на ремонта спирките на ул. "Индустриална" няма да бъдат обслужвани, като автобусите ще спират двупосочно на сп. "Спортна" на ул. "Спортна". След приключване на ремонта маршрутът на линиите ще бъде възстановен. Повече информация за движението на автобусните линии можете да намерите на  сайта  на "Бургасбус".

Още от "Бургас"

В Бургас започва третото издание на Детски международен анимационен фестивал

От 19 до 22-ри септември бургазлии и гости ще имат възможност да посетят късометражни и пълнометражни анимационни прожекции на чуждестранни и български автори, детски работилници за анимация и интересна изложба

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени