TEEN BOOM FEST’22 се завръща с рекорден брой от над 100 участници

Teen Boom Fest е единственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, актьори, влогъри, спортисти и певци

TEEN BOOM FEST’22 се завръща с рекорден брой от над 100 участници
TEEN BOOM FEST’22 се завръща с рекорден брой от над 100 участници Източник: Община Бургас

TEEN BOOM FEST’22 се завръща с рекорден брой от над 100 участници - топ инфлуенсъри, още повече забавления, специални послания и изненади на 20 и 21 август. Входът е свободен и всички сте поканени Александра Гърдева от "Ергенът" идва в Бургас, за да се срещне с феновете на TEEN BOOM FEST.

 

Заедно с нея ще бъде и друга красавица от хитовото риалити - Eва. На Морска гара ще ви очаква и кулинарният критик на TikTok Александър Влог. Списъкът продължава с актьорите от успешния уеб сериал "Кървава луна" – Ива Мандичева и Денислав Димчев. Тук ще бъдат още SandeFF, Stella Pavlova, Светлозара, Alexcheto, актьорът Ивайло Захариев, диджей Балан.

 

Te ще ви очакват от 16.30 часа, когато под открито небе ще стартират най – мащабните фен срещи в страната. Веднага след това, от 20.00 часа, ще вдигнем музикалните вибрации на максимум с едни от най-ярките съвременни изпълнители. Техните рими ще ви накарат да танцувате и пеете. Сред изпълнителите са фурията Дара, рапърът FYRE x DJ THEO, тийн сензацията Дара Екимова, DJ PANCHO, BALLAN и др.

 

Teen Boom Fest е единственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, актьори, влогъри, спортисти и певци, но това не е само проява за забавление, а събитие с кауза и послания. Третото издание на фестивала отново ще насочи прожекторите към най-актуалните теми сред подрастващите – превенция срещу наркотиците, алкохола, агресията, насилието, опасностите в социалните мрежи. Първият TEEN BOOM FEST се реализира през 2020 година.

 

Проявата има зад гърба си две успешни издания, събирайки над 20 000 души публика, което я превърна в платформа – магнит за младото поколение между 8 - 25години и техните семейства. TEEN BOOM TOUR се организира от Община Бургас. Ексклузивен медиен партньор на събитието е THE VOICE BULGARIA.

Още от "Бургас"

Как изкуственият интелект влияе на финансите и бизнеса ще разберем тази неделя в Младежкия международен център в Бургас

Темата "Ерата на AI и финансовите възможности" ще потопи участниците в света на финансовата грамотност и изкуствения интелект с участието на невероятния Александър Иванов

Прочетете повече прочетете повече

В област Бургас продължават организираните инициативи за осигуряване на целогодишни полети на летището

На дневен ред бе поставен въпросът за конкретни действия, чрез които да се спре тревожната тенденция за намаляването броя на полети от и до Летище Бургас

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени