Трупът на близък до Митьо Очите открит разфасован в Бургас

Утре разследващите продължават с разкриването на лобното място на брокерката Теодора Бахлова

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

Разчлененото тяло на 28-годишния Юмер Мехмед е намерено в няколко чувала, заровено в непосредствена близост до складовата база "Деспред", намираща се край пътя между бургаския кв. Долно езерово и с. Братово, съобщава Флагман. Дотам е завел криминалистите съучастникът в две отвличания и последвали убийства – Деян Дичев. Той е изпълнявал молба на своя шеф – Станимир Рагевски, с когото са неразделни от много години.

 

Рагевски бе задържан в понеделник по обед, а другият член на зловещия тандем – вчера сутринта. Това е коствало десетки часове преглеждане на записи от видеокамери от криминалистите, за да се установи как се "изпарява" 28-годишният мъж, засечен да навлиза в жк. "Зорница" с бял Мерцедес на дясната предна седалка заедно с Рагевски зад волана. Разплитането е започнало едва след като полицаите са намерили кръв на Юмер в апартамент на 55-годишния Рагевски.

 

Той категорично е отказвал да дава показания какво се е случило с младия мъж, след като слязъл от Мерцедеса в района между блоковете 47 и 62 в комплекса. Разфасованият вече труп е бил натоварен в друг автомобил и откаран към нивата край Долно Езерово. Готвачът Деян Дичев е засечен именно с този автомобил. Той е разказал и за случилото се преди 10 месеца с брокерката Теодора Бахлова и е решил да съдейства за установяването и на нейното лобно място. 

Още от "Бургас"

Подкрепете концепцията "Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион"

Проектната идея обединява - 18 общини, 9 държавни и общински болници, висше и средно училища, фирми, НПО, иновативни центрове и Министерство на здравеопазването

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени