Йълдъз Ибрахимова и Камелия Тодорова идват за 10-то, юбилейно издание на "Джаз в Бургас"

Програмата на фестивала ще включва български джазмени със световна класа, чуждестранни музиканти и ще обхване цели пет дни през юли и август

Джаз в Бургас
Джаз в Бургас Източник: Община Бургас

Стилният фестивал "Джаз в Бургас" ще отбележи през 2023 г. своето десето, юбилейно издание. Джаз кралиците Йълдъз Ибрахимова и Камелия Тодорова вече потвърдиха своето участие в събитието и са готови за среща с бургаската публика.

 

Програмата на фестивала ще включва български джазмени със световна класа, чуждестранни музиканти и ще обхване цели пет дни през юли и август. В прохладните летни вечери на откритата сцена на Експоцентър "Флора" своя талант за импровизации и създаване на музика ще покажат изпълнители като Ангел Заберски, Антони Дончев, Евден Димитров, Мирослава Кацарова.

 

Това са само част от имената в тазгодишното издание, за които организаторите споделят в аванс! До дни ще бъде изнесена пълната програма и ще бъдат пуснати билети в продажба за "Джаз в Бургас" 2023 г.

Още от "Бургас"

Подкрепете концепцията "Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион"

Проектната идея обединява - 18 общини, 9 държавни и общински болници, висше и средно училища, фирми, НПО, иновативни центрове и Министерство на здравеопазването

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени