Започва безплатен практически семинар "Здравословен спорт" в Бургас

Семинарът е насочен към младежи, включително и такива в неравностойно положение

Експозиционен център "Флора"
Експозиционен център "Флора" Източник: Община Бургас

От 23 до 25 юни в Експозиционен център "Флора" ще се проведе безплатен практически семинар "Здравословен спорт", организиран от спортен клуб "Фар", съобщават от Община Бургас. В часовете между 11:00 и 15:00 ще можете да получите доза мотивация от изявени атлети и хора, ангажирани в сферата на спорта. Ще имате възможност да се запознаете с лектори от различни спортни организации, представители на спортни клубове, а също и да им зададете въпроси.


В програмата участие ще вземат учителят приключенец г-н Нейко Решовски, представители на плувен клуб "Бриз", карате клуб "Цанев" - клон Бургас, фестивал Бургас Рън, академия за бойни изкуства "Хикари", онлайн платформа за спорт "Fit girls" и други. След 16:00 ч. ще се проведе кондиционна тренировка, водена от СК "Фар”.


Семинарът е насочен към младежи, включително и такива в неравностойно положение, които биха искали да надградят своите умения и компетенции, но са затруднени в това. Ако вие имате желание да научите нещо от доказали се експерти и специалисти, както и да се запознаете със съмишленици - това е подходящото място за вас.


Дейността е част от проект "Здравословен и социален спорт" (НПИМД-Н2-Т4-026/2021) на Спортен клуб "Фар" – Бургас, който се осъществява с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта във връзка с изпълнение на Направление 2, тема 4 от Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2021.

Още от "Бургас"

Подкрепете концепцията "Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион"

Проектната идея обединява - 18 общини, 9 държавни и общински болници, висше и средно училища, фирми, НПО, иновативни центрове и Министерство на здравеопазването

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени