Засадиха 20 дръвчета до новопостроения паркинг в к-с "Изгрев" в Бургас

Инициативата е по проект "Моят град, моят квартал, моята улица"

Дръвчета до новопостроения паркинг в к-с Изгрев
Дръвчета до новопостроения паркинг в к-с Изгрев Източник: Община Бургас

Засадиха 20 дръвчета край новия паркинг на бл. 62-64 в к-с "Изгрев", съобщават от Община Бургас. Припомняме, че в началото на месеца завърши строителната част от благоустрояването на пространството около два от 18-етажните жилищни блокове в комплекса. Изградени са 75 удобни паркоместа и нови тротоари. Подобрено е осветлението. В района ще бъде изградена и беседка.


Община Бургас изпълнява тези дейности след подаден от местните жителите, съгласуван и одобрен проект по програмата "Моят град, моят квартал, моята улица".


Програма за благоустрояване на вътрешноквартални пространства "Моят град, моят квартал, моята улица" e инициатива на кмета Димитър Николов, която толерира активните и задружни бургазлии. Където съседите са най-единни, промяната идва по-бързо. Подробна информация за нея можете да откриете тук: https://www.burgas.bg/bg/info/index/1517.

Още от "Бургас"

Представиха новия медицински софтуер, който за първи път в страната ще бъде внедрен в бургаските детски градини и училищ

Медицинският факултет и специализираната детска болница, също са част от общата ни стратегия - да вдигнем нивото на детското и училищно здравеопазване в Бургас, допълни още кметът Николов

Прочетете повече прочетете повече

Само в Бургас ви очаква уикенд с истински роботи и специално аранжирани места за ефектно селфи

В бургаската Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации, създадена по инициатива на кмета Димитър Николов, от тази есен се разкрива нова специалност – "Програмиране на изкуствен интелект"

Прочетете повече прочетете повече

Бургас ще бъде домакин на едно от най-големите събития в сферата на онлайн търговията в региона

В лекторския състав са представители на Facebook за България в лицето на Httpool и Лазар Малаков, Петър Дяксов от дигитална агенция SEOMAX, Светлозар  Димитров - EuShipments by InOut

Прочетете повече прочетете повече

Водещи новини

Хунтата готви чистка на над 220 полицаи на ръководни позиции

Целта е тотално обезглавяване на МВР-ГДНП, ГДБОП, Жандармерия и Гранична полиция до ниво началници на отдели, и уволнение на директорите и техните заместници в областните дирекции и в районните управления в цялата страна.

Последни новини

Най-четени