Затварят за ремонт кръстовището в Бургас до "Билла" в "Изгрев" за близо месец

Временно се променя и маршрутът на Б1 на територията на комплекса

Кръстовището до "Билла" в "Изгрев"
Кръстовището до "Билла" в "Изгрев" Източник: Община Бургас

Продължават обновителните дейности по главната улица на к-с "Изгрев" – "Петко Задгорски", като голяма част от нея вече е ремонтирана, съобщават от Община Бургас. Най-напред минават операторите на подземна инфраструктура, а след като подменят старите тръби и комуникации отдолу, Община Бургас ще полага нова настилка и изгражда нови тротоари.


От 16 август, понеделник, за период от три седмици ще бъде спряно преминаването на автомобили през кръстовището, образувано от ул. "Петко Задгорски" и ул. "Георги Калоянчев". Поради тази причина временно се променя маршрутът на линия Б1 от Терминал "Изгрев" в посока Терминал "Меден рудник". Автобусите ще се движат от Терминал "Изгрев" към: ул. "Акве Калиде" – ул. "Димитър Аврамов" – бул. "Никола Петков". За пътниците е важно да знаят, че спирка "Велека" няма да се обслужва, а ще се използва спирката на линия 11 – "Изгрев", бл.40.


Община Бургас се извинява за причиненото временно неудобство. Предстои на това кръстовище да бъде монтирана и светофарна уредба.

Още от "Бургас"

Как изкуственият интелект влияе на финансите и бизнеса ще разберем тази неделя в Младежкия международен център в Бургас

Темата "Ерата на AI и финансовите възможности" ще потопи участниците в света на финансовата грамотност и изкуствения интелект с участието на невероятния Александър Иванов

Прочетете повече прочетете повече

В област Бургас продължават организираните инициативи за осигуряване на целогодишни полети на летището

На дневен ред бе поставен въпросът за конкретни действия, чрез които да се спре тревожната тенденция за намаляването броя на полети от и до Летище Бургас

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени