Жечо Станков: Гласувам за спазените обещания и за перспективата

Станков подчерта, че всеки политик, когато отиде в София, трябва да действа така, както биха действали и избирателите, които му възлагат задачите

Жечо Станков: Гласувам за спазените обещания и за перспективата
Жечо Станков: Гласувам за спазените обещания и за перспективата Източник: ГЕРБ-Бургас

"Винаги съм казвал, че политиците трябва да спазват на първо място обещанията си. Днес гласувам за спазените обещания и за перспективата. Гласувам да се върне нормалността в държавата", заяви водачът в листата на ГЕРБ-СДС във Втори МИР-Бургас Жечо Станков. Той упражни правото си на глас в ППМГ "Акад. Никола Обрешков".

 

Станков подчерта, че всеки политик, когато отиде в София, трябва да действа така, както биха действали и избирателите, които му възлагат задачите.

 

"Трябва да прекратим експериментите в държавата на принципа "проба-грешка". Нужно е хора с опит да застанат начело на страната и с политическа отговорност да доведат започнатото докрай. Бургас трябва да продължи да бъде приоритетен регион за правителството в София", подчерта той.

 

По думите му много често се подценява ролята на Европейския парламент и понякога хората не разбират колко е важно да имаме добри политици там.

 

"Преди да се случи нещо в България като европейска политика, без значение в коя сфера – здравеопазване, образование, социални дейности, енергетика – основите се поставят в Европа. Там се изгражда първичното законодателство, което ние впоследствие като държава членка интегрираме в нашето законодателство. Изключително важно е да изпратим кадърни хора с опит, за да могат да те придвижват и да защитят българския интерес", каза още водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Бургас.   

 

Още от "Бургас"

Последни новини

Най-четени