Жестоко пребиха шофьор на линейка, пристигнала за блъснато 8-годишно дете край Руен

Шофьор на линейка е с опасност за живота след побой в Бургаско, съобщиха от полицията

Руен
Руен Източник: Zonanews

Шофьор на линейка е с опасност за живота след побой в Бургаско, съобщиха от полицията. На 15 април, около 18:20 часа на пътя между селата Руен и Ябълчево, автомобил, управляван от 18-годишен младеж, поради движение без нужната дистанция, блъска отзад каруца с кон, управлявана от друг 18-годишен мъж, с която се придвижвало и 8-годишно дете.

 

То е получило повърхностни рани по главата, прегледано е и е освободено за домашно лечение. При медицинския преглед, извършван от страна на служители на "Спешна помощ", майката на пострадалото дете - 32-годишна жена е започнала да крещи и да се държи агресивно.

 

Майката е подкрепена от нейни близки, които били във видимо нетрезво състояние. Заедно те нападали словесно водача на линейката и искали да се саморазправят с него, като успели да му нанесат удари с юмруци по лицето и тялото.

 

Водачът на линейката - 43-годишен мъж е обграден от агресивните роднини, като с цел неутрализиране ескалиращото напрежение, двамата полицейски служители от Районно управление-Руен, дошли на мястото на инцидента, произвели със служебното си оръжие няколко изстрела.

Още от "Бургас"

Последни новини

Най-четени