Делян Пеевски: Кирил Петков и Асен Василев търсят "големи топки" по романтични причини

Не съм олигарх и ще се боря срещу олигархията в новия парламент, добави той

Делян Пеевски
Делян Пеевски

"Не стоя зад хора, които търсят големи топки като Кирил Петков и Асен Василев. Може би ги търсят по романтични причини". Това каза кандидатът за депутат от ДПС Делян Пеевски, който даде интеврю пред журналиста от Велико Търново Симон Милков, чиято рубрика в интернет носи името "Шибанистан".

 

"Искам да помагам на Велико Търново. За първи път ще бъда водач във Велико Търново. Направил съм много неща за хората на местата, в които съм бил водач. Сега искам да направя нещо и за Велико Търново'', каза Пеевски.

 

"Не съм бил извън политиката. Аз съм си по районите и си работя. Не ме интересува какво мислят медиите, важно е хората да са доволни. Не знам чия кандидатура е тази на Иван Гешев. Не стоя зад него. Не съм олигарх и ще се боря срещу олигархията в новия парламент. Аз съм просто един депутат, нямам нито една партия. Иво Прокопиев кога ще го питате такова нещо? Поканих го да дойде и имаме сблъсък във Велико Търново. Неговите медии ме нарисуваха за 10 години, че аз съм олигархът'', коментира кандидат-депутатът от ДПС.

 

Иво Прокопиев колко партии има, на кои е шеф! И на новите проекти е шеф, и на Христо Иванов е шеф - това са негови служители. Той стои зад новия проект на Кирил Петков и Асен Василев. Влиянието ми в медиите е нула, коментира още Пеевски.

 

Кандидат-депутатът то ДПС каза още, че няма никакви отношения с Бойко Борисов и ГЕРБ, нито с Божков и "Лавка". "Законът "Магнитски" действа в Съединените щати. Моите адвокати там са подали жалби и аз повече тази тема няма какво да я коментирам", заяви кандидат-депутатът от ДПС.

"Ако си проверите нещата, ще видите какви огромни компании са вече собствениците на медиите в България. И NOVA, bTV имат огромни като мащаб компании, които са им собственици. Това са несъстоятелни твърдения - че аз имам нещо общо там. Проверете кои са собствениците и ще разберете", продължи Пеевски. 

Още от "Региони"

Община Мездра награди участниците в конкурса за великденска украса "Писан, шарен Великден"

25 детски градини, училища и читалища се включиха в конкурса, каза по време на награждаването Нели Минева, заместник-кмет "Социално развитие и хуманитарни дейности" в Община Мездра

Прочетете повече прочетете повече

Заключителна пресконференция по Проект "Създаване на майчини центрове за подобрено включване на уязвими групи в община Б

Проектът е с бюджет 499 984.12 eвро (977 868.94 лв.) и е реализиран съвместно от Община Ботевград и Община Мездра през периода 18.04.2022 г. - 30.04.2024 г.

Прочетете повече прочетете повече

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени