Навръх рождения си ден е починал директорът на териториалната структура на Държавна агенция "Национална сигурност" в Добрич

Това съобщават в скръбна вест от община Тервел

Запалени свещи
Запалени свещи Източник: Zonanews

На 15 януари, навръх рождения си ден, е починал директорът на териториалната структура на Държавна агенция "Национална сигурност" в Добрич, Георги Георгиев. Той е родом от Тервел, където живееше със семейството си.

 

Работил е в Районното полицейско управление в добруджанския град, преди да премине в ДАНС. Има две деца – син и дъщеря. Родителите му живеят в с. Жегларци. В скръбна вест от община Тервел се казва:

 

Уважаеми съграждани,

С мъка в сърцата Ви съобщаваме за кончината на нашия съгражданин Георги Георгиев. Напусна ни едва на 52, на 15 януари – деня , в който е роден.

 

Георги Георгиев е родом от с.Жегларци. Живее със семейството си в Тервел. Работил е в Районното полицейско управление в гр. Тервел, после в териториалната структура на Държавна агенция „Национална сигурност“ в гр. Добрич.

 

Източник: Pronewsdobrich.bg

Още от "Добрич"

Прокурори от ОП и от РП в Добрич се включиха в инициатива на общината по случай Международния ден за безопасен интернет

Младежите бяха запознати с опасностите, които крие интернет, и възможността анонимността, която предоставя, да бъде използвана за извършване на престъпления

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени