Деница Сачева: Гласувах за повече възможности за България и Добруджа

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС се надява активността да бъде колкото може по-висока

Деница Сачева
Деница Сачева Източник: ПП ГЕРБ

"Гласувах за това в България и в Добруджа да има повече възможности за инвестиции, за по-добро образование, за по-добро здравеопазване. Гласувах за екип, за който наистина смятам, че може да реализира обещанията, които  направи. Защото току-що завърши един успешен мандат и делата могат да говорят по-добре от думите. Така че вярвам, че това, което ще се случи днес, ще бъде за по-доброто бъдеще на България, за по-доброто бъдеще на Добричка област."

 

Така водачът на листата за Добричка област Деница Сачева обясни своя избор днес. Тя гласува в Добрич в училище "П. Р. Славейков" заедно със своя 7-годишен син Виктор. "Гласувахме с хартия, защото смятам, че така вотът ми е по-защитен. Винаги гласувам със сина си, защото смятам, че това е форма на гражданско образование. Аз искам той бъде човек, който винаги да гласува, независимо къде се намира", обясни родителят Сачева.

 

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС се надява активността да бъде колкото може по-висока. "Бих искала да бъде над 50 процента, защото така бихме имали едно по-стабилно управление. До този момент социологическите проучвания дават подобни прогнози – между 45 и 50 процента. Надявам се да се изпълнят тези социологически прогнози. Надявам се дъждът да не попречи хората да излязат." Накрая Сачева призова  всички, които имат възможност и които не са в карантина, да излязат да гласуват, "защото това е важно за всички нас".

Още от "Добрич"

Прокурори от ОП и от РП в Добрич се включиха в инициатива на общината по случай Международния ден за безопасен интернет

Младежите бяха запознати с опасностите, които крие интернет, и възможността анонимността, която предоставя, да бъде използвана за извършване на престъпления

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени