И БСП-Балчик иска оставката на Нинова

Причината за тази остра позиция са незадоволителните резултати на БСП и коалиция "БСП за България" на парламентарните избори през последните две години и "позорното пето място като парламентарна сила, както и четвъртото място в община Балчик"

Корнелия Нинова
Корнелия Нинова Източник: БСП

В специална позиция общинската организация на БСП в Балчик иска спешно свикване още през декември т.г. на конгреса на партията, който е насрочен за февруари догодина, както и оставка на ръководството на БСП и на председателя Корнелия Нинова. Това съобщи председателят на БСП-Балчик Николай Колев, който е и председател на Общинския съвет в града. По думите ми за това настояват и съпартийците му в Генерал Тошево, както и организации във Великотърновско.

 

Причината за тази остра позиция са незадоволителните резултати на БСП и коалиция "БСП за България" на парламентарните избори през последните две години и "позорното пето място като парламентарна сила, както и четвъртото място в община Балчик".

 

Слабото представяне на БСП вследствие на грешната политика, която води ръководството в нейно лице. Хората искат нова визия на партията, коментира причините Колев. "Дистанцирането на ръководството на партията от президента Радев и откритите конфликти с него са основни причини за напрежението", смята той, цитиран от БНР.

Още от "Добрич"

Готова е съдебно-психиатричната експертиза на обвиняем за убийство в парк в Добрич, 31-годишният мъж може да носи наказа

Тежкото криминално деяние е извършено на 7 март 2024 година. Жертва на убийството е 56-годишен местен жител, който е бил намушкан смъртоносно

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени