Кметълът Цонко Цонев се завръща в кметската надпревара догодина

Новината съобщи самият той във Фейсбук

Цонко Цонев
Цонко Цонев Източник: Zonanews

Дългогодишният кмет на Каварна и организатор на прочутите рок концерти Каварнафест в морския град Цонко Цонев пак ще се кандидатира за кмет. Новината съобщи самият той във Фейсбук.

 

"Преди седем години отстъпих като кмет, отказах се. Времето си върви, за осмата година, обаче, както се казва в един филм. Никога не казвай никога", написа той в профила си. По-късно уточни, че не е ясно дали ще се яви сам или като представител на партия.

 

 

Цонко беше 12 години кмет на Каварна до 2015-а, когато се отказа. Той направи от малкия морски град световна рок столица, като на местния стадион гостуваха някои от най-великите групи. По негово време Каварна се разви и като курорт, бяха извършени мащабни ремонти на цялата вътрешноградска инфраструктура, а около града бяха построени няколко елитни голф комплекса.

Още от "Добрич"

Готова е съдебно-психиатричната експертиза на обвиняем за убийство в парк в Добрич, 31-годишният мъж може да носи наказа

Тежкото криминално деяние е извършено на 7 март 2024 година. Жертва на убийството е 56-годишен местен жител, който е бил намушкан смъртоносно

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени