ГЕРБ-Габрово завежда дело за клевета срещу Георги Табаков от "Изправи се! Мутри вън!"

Манипулации, спекулации и провокации в стил "Мая Манолова" не са характерни за жителите на Габрово

Габрово
Габрово Източник: Zonanews

ГЕРБ-Габрово ще заведе дело за клевета срещу водача на листата на "Изправи се! Мутри вън!" Георги Табаков за клевета във връзка с изречените днес лъжи за нападение на офиса им от представители на ГЕРБ. "Уважаеми кандидати за народни представители, ние сме от Габрово, познаваме всички и нас ни познават. Ние от десетилетие работим за развитието на региона, заедно с жителите му и няма да позволим на парашутист от София, дошъл за една седмица в Габрово, да уронва престижа на представителите на ГЕРБ и на града ни", пишат от ГЕРБ-Габрово.

Според дясноцентристката партия, "подобни манипулации, спекулации и провокации в стил "Мая Манолова"  - скечове с барикадирания в сгради, търкаляния по земята, Костинброд, скандали, неприлично и непристойно поведение  не са характерни за жителите на Габрово и не се одобряват от тях".

"Плоските номера на влизане в ролята на жертва и будене на съчувствие са прозрачни за интелигентността на габровци, които познават добре представителите на ГЕРБ в Габрово и знаят, че те са хора с достойнство, които никога не биха влезли в подобна конфронтация. А и нямат причина да го правят, имайки предвид нищожната подкрепа за Изправи се, мутри вън в Габрово. Въпреки че сме убедени, че габровци няма да повярват на подобни лъжи, ние няма да ги оставим без последствия и ще предприемем всички, предвидени в закона възможности за защита на достойнството и авторитета на ГЕРБ-Габрово", завършват те в позицията си, изпратена до медиите.

Още от "Габрово"

Последни новини

Най-четени