Листа от успешни политици и професионалисти с водач Томислав Дончев регистрира ПП ГЕРБ-Габрово

През мандата беше завършен обходният път на Габрово, изключително мащабен проект, част от общия за тунел под връх Шипка. Изцяло беше ремонтиран пътят Габрово-Севлиево, в Дряново се ремонтира изцяло, с подмяна на водопроводната мрежа, главната улица Шипка, отново с финансиране от държавата. "Да не изброявам още, защото ще пропусна доста приоритети и обекти, по които е работено през този мандат”, каза областният координатор на ГЕРБ-Габрово Цветомир Михов

Регистрацията на листата с кандидати за депутати
Регистрацията на листата с кандидати за депутати Източник: ПП ГЕРБ

Областният координатор на ГЕРБ-Габрово Цветомир Михов регистрира пълна листа с осем кандидати за народни представители. Листата на ГЕРБ-Габрово е съставена изцяло от местни хора, професионалисти в своята област и успешни политици. Водач на листата на ГЕРБ-Габрово е Томислав Дончев – вицепремиер в рамките на два мандата, а преди това евродепутат, народен представител, министър по управление на средствата от Европейския съюз, кмет на Габрово. След него се нарежда Невена Минева, която е номинация на структурата на ГЕРБ в Севлиево-областен управител на област Габрово, юрист по образование. Следват Николай Сираков-народен представител, а преди това-областен управител, председател на Общински съвет-Габрово, кмет, заместник-кмет и секретар на Община Габрово; Климент Кунев-председател на Общински съвет-Габрово и 2 мандата заместник-кмет на Габрово, машинен инженер по образование.

 

Пети е Дончо Захариев-кмет на община Трявна в предишния мандат, предприемач в областта на туризма, икономист по образование. Шеста е д-р Теодора Мъглова, която е номинация на структурата на ГЕРБ в Дряново и представител на гражданската квота. Д-р Мъглова е общински съветник в Дряново, лекар-педиатър. Седми в листата е Павлин Ганчев от Севлиево – общински съветник, инженер по образование, мениджър на фирма. Осми е десният политик от квотата на СДС Веселин Данчев-общински съветник, инженер по образование, предприемач. 

 

"Листата ни е съставена изцяло от местни хора, доказали се професионалисти и успешни политици", каза областният координатор Цветомир Михов след регистрацията на кандидатите за народни представители. "Знаете, че повечето партии и формации имат в листите си хора от други региони, спуснати от централите им, които впоследствие много рядко виждаме в Габрово и много рядко гражданите могат да разчитат на пряк контакт с тях и на защита на техния интерес, затова считам, че нашата практика с листа от местни хора е много по-полезна за жителите на област Габрово", коментира още Цветомир Михов. Той беше категоричен, че ГЕРБ-Габрово ще води позитивна кампания и че партията в компроматни войни и черен пиар няма да влиза и да позволява да бъде въвличана.  

 

"Считам, че до голяма степен сме оправдали очакванията на жителите на област Габрово към нас, изпълнили сме голяма част от поетите ангажименти преди 4 години, а други сме стартирали и вярвам, че ще получим доверието на жителите на областта и заедно с тях ще продължим да развиваме нашия регион", коментира още Михов. Той припомни, че през изминалия мандат в Габровска област са решени важни проблеми. "Решен беше въпросът с водоснабдяването на селата от ляво на пътя Габрово-Севлиево, които бяха присъединени към вътрешната водопроводна мрежа на Габрово и вече получават вода от язовир "Христо Смирненски", благодарение на което вече в тях няма режим на водата. Осигурено е финансиране и се разработва проект и за водоснабдяване от язовира и на селата от дясно на пътя в посока Севлиево. Осигурено е финансиране и ще започне работа по реконструкция на водопроводната мрежа на селата в кметство Кметовци, което обхваща Боженци, Кметовци, Черневци, Трапесковци. Знаете, че поетапно се решава и проблемът с водоснабдяването в севлиевска община. Специално в града вече има подобрение на водоснабдяването. Държавата осигури още средства за продължаване на работата и решаване на проблема и в селата в севлиевска община.

 

През мандата беше завършен обходният път на Габрово, изключително мащабен проект, част от общия за тунел под връх Шипка. Изцяло беше ремонтиран пътят Габрово-Севлиево, в Дряново се ремонтира изцяло, с подмяна на водопроводната мрежа, главната улица Шипка, отново с финансиране от държавата. "Да не изброявам още, защото ще пропусна доста приоритети и обекти, по които е работено през този мандат”, каза Михов.Той увери, че ще продължат да се търсят възможности за развитието на региона и ще се полагат усилия  с по-бързи темпове да се работи по основните приоритети.

Още от "Габрово"

Последни новини

Най-четени