Томислав Дончев: Габровска област се развива успешно в икономически и инфраструктурен план

Заедно с кандидатите за народни представители Невена Минева, Николай Сираков и Климент Кунев посети и предприятия в областта

Томислав Дончев
Томислав Дончев Източник: ПП ГЕРБ

Габровска област се развива успешно в икономически и инфраструктурен план. Отварянето на областта към транспортната система чрез изграждането на тунела под Шипка и подобряването на водоснабдяването в региона – проекти, които са стартирали с подкрепата на държавата, ще превърне областта в икономически мотор на Северна България. Това каза вицепремиерът и водач на листата на ГЕРБ в област Габрово Томислав Дончев, който посети обекти, по които се работи в областта - мястото, откъдето започва изграждането на източния водопроводен клон от пречиствателната станция "Стоките", проект, който ще подобри водоснабдяването в севлиевските села, и междублоковото пространство в комплекс "Христо Ботев" в Габрово.

 

Заедно с кандидатите за народни представители Невена Минева, Николай Сираков и Климент Кунев посети и предприятия в областта. Томислав Дончев обясни, че втората половина на годината ще стартират нови възможности за подкрепа на бизнеса по Националния план за възстановяване и устойчивост. Те ще бъдат за енергийна ефективност за бизнеса, за иновации в предприятията и за довеждаща инфраструктура до заводите.

 

Томислав Дончев в габровско предприятие

 

Още от "Габрово"

Последни новини

Най-четени