Томислав Дончев: Огромен е потенциалът на Габровска област да бъде един от икономическите центрове на Северна България

"Доверието обаче се печели с работа, а не с черен пиар. А и аз не съм престанал да вярвам в колективната мъдрост на хората, и все си мисля, че един или двама могат да се заблудят, но народът - никога", каза Томислав Дончев

Откриване на кампанията за парламентарни избори в Габрово
Откриване на кампанията за парламентарни избори в Габрово Източник: ПП ГЕРБ

По традиция ГЕРБ-Габрово откри предизборната си кампания с водосвет за здраве и благополучие на жителите на Габровска област. "Освен всичко, което знаем, че България има нужда – от ремонти, пътища, железници, водопроводи, модернизация, се надявам да допринесем и за повече вяра и надежда", каза вицепремиерът и водач на листата на ГЕРБ-Габрово Томислав Дончев. Той беше категоричен, че дори някои да смятат следващия месец за битка или война, представителите на ГЕРБ няма да водят война с нито един български гражданин.

 

Откриване на кампанията за парламентарни избори в Габрово (3)

"Ние сме чисти в намеренията си, сторили сме много и имаме желание, сила и възможности да постигнем още за страната и регионите. Няма да обещаваме нещо, което не може да стане, ще бъдем честни с хората. Българските граждани са мъдри и правят правилни избори", каза още Томислав Дончев.

 

"Габрово не е само мястото, от което съм тръгнал, а мястото, на което винаги се връщам. Убеден съм в огромния потенциал на Габровска област да бъде един от икономическите и индустриални центрове на Северна България и това ще се случи", посочи Дончев. Той  подчерта, че продължаването на обходния път на Габрово с тунел под Шипка ще бъде предпоставка за този процес. "Започнахме мандатите си с базисното – финансова стабилност на държавата и  инфраструктурата, продължихме с образованието, което стана фокус на усилията ни. За жалост световната пандемия се отрази и на българската икономика и здравеопазване, но смятам, че се справяме добре и не сме позволили бизнесът и държавата да пострадат в голяма степен", каза още Томислав Дончев. По думите му в последно време не остана нещо неомаскарено, не остана нещо, макар и добро, което да не е разкритикувано.

 

Откриване на кампанията за парламентарни избори в Габрово
"Доверието обаче се печели с работа, а не с черен пиар. А и аз не съм престанал да вярвам в колективната мъдрост на хората, и все си мисля, че един или двама могат да се заблудят, но народът - никога", каза Томислав Дончев. Той допълни, че няма по-голяма грешка от тази да се откъснеш от хората, които са ти гласували доверие, да спреш да виждаш болката им, проблемите им, да придобиеш приоритети, различни от техните.

"Листата ни е съставена изцяло от местни хора, доказали се професионалисти и успешни политици", каза областният координатор Цветомир Михов. "Знаете, че повечето партии и формации имат в листите си хора от други региони, спуснати от централите им, които впоследствие много рядко виждаме в Габрово и много рядко гражданите могат да разчитат на пряк контакт с тях и на защита на техния интерес, затова считам, че нашата практика с листа от местни хора е много по-полезна за жителите на област Габрово", коментира още Цветомир Михов.

Още от "Габрово"

Последни новини

Най-четени