В Габрово 28 август е обявен за ден на траур след катастрофата тази нощ, при която загинаха четирима габровци

Припомняме, че при инцидент станал между лек и товарен автомобил на мокър път снощи на главния път София – Варна, на място загинаха водачът и трима пътници от колата, на възраст 18, 51 и двама на 47 години, от Габрово

Катастрофа
Катастрофа

За ден на траур на територията на община Габрово е обявен 28 август. Това съобщи кметът на Габрово Таня Христова на страницата си във фейсбук. В рамките на траурния ден всички национални и общински знамена ще бъдат свалени наполовина, посочва в изявлението си кметът.

 

"Изразявам своето дълбоко съжаление за трагичния пътен инцидент, при който беше отнет живота на четирима наши съграждани и поднасям своите най-искрени съболезнования на техните близки и приятели. Думите са безсилни да утешат скръбта за такава тежка загуба, особено когато изпращаме млади хора", написа Христова.

 

Припомняме, че при инцидент станал между лек и товарен автомобил на мокър път снощи на главния път София – Варна, на място загинаха водачът и трима пътници от колата, на възраст 18, 51 и двама на 47 години, от Габрово. Още един бе откаран в ловешката болница. Той е без опасност за живота, с гръдна травма, информираха от Центъра за спешна медицинска помощ в Ловеч.

 

Организацията на привържениците на Професионален футболен клуб "Левски" (ПФК "Левски") в Габрово "Сините Габрово" отправиха апел за набиране на средства, които да бъдат предоставени на семействата на загиналите и пострадали в катастрофата привърженици на ПФК "Левски".

 

Още от "Габрово"

Последни новини

Най-четени