Делян Добрев: В последните три години хората изпитаха достатъчно трудности. Надявам се този труден период да е преминал

Традиционно гласувам с хартиена бюлетина, направих го и сега, подчерта той

Делян Добрев: В последните три години хората изпитаха достатъчно трудности. Надявам се този труден период да е преминал
Делян Добрев: В последните три години хората изпитаха достатъчно трудности. Надявам се този труден период да е преминал Източник: ГЕРБ-Хасково

Водачът на листата на ГЕРБ – СДС Делян Добрев гласува със семейството си в Хасково. "Гласувах за това се развива държавата и в частност да се развива област Хасково", каза минути след гласуването Делян Добрев.

 

"Имаме много проекти, които искаме да реализираме и за Хасково, и за България. Но за да бъдат реализирани, трябва да има правителство. Защото в последните три години и кметовете, и хората изпитват достатъчно трудности. Надявам се този труден период да е преминал", подчерта лидерът на силния отбор на ГЕРБ Делян Добрев.

 

Делян Добрев
Делян Добрев Източник: ГЕРБ-Хасково

"Традиционно гласувам с хартиена бюлетина, направих го и сега. Току що една съседка ми се оплака, че е гласувала с машина и преди края на гласуването, машината не й е показала, кой е нейният избор, за да е сигурна във вота си. Вместо това машината директно е отпечатала бележката. Затова аз гласувам с хартия и след като имам избор, предпочитам да гласувам с хартиена бюлетина", обясни Делян Добрев и призова хората да излязат да упражнят правото си на избор.   

Още от "Хасково"

Кметът на Малево Делчо Въчев и всички жители на селото се обединяват за каузата #ЗаНикол

Ако не можете да участвате в Благотворителния базар в събота в Малево, може да дарите в десетките кутии, които са поставени в различни търговски обекти в Хасково, както и в Община Хасково

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени