Асен Василев успя да гласува едва на третия път с машина

Причината беше проблем с машината в секцията в Хасково, в която той упражни правото си на глас

Асен Василев
Асен Василев Източник: МС

Асен Василев, съпредседател на "Продължаваме промяната", която се явява на тези избори в коалиция с "Демократична България" (ПП – ДБ), успя да гласува от третия път. Причината беше проблем с машината в секцията в Хасково, в която той упражни правото си на глас.

 

В града доста машини не работеха и до обяд в 11 секции преминаха само към гласуване на хартия. "Най-вероятно причината са непремерени промени в Изборния кодекс – смениха хартията, грамажа и въобще целия процес – има някакви недоработени неща", коментира Василев.

 

В неговата секция все пак имаше техник, който периодично оправя устройството и той в крайна сметка успя да гласува с него. "Най-важното е, че българските граждани са излезли да гласуват. Трябва да се даде ясна посока на страната – към едни нормални европейски доходи и един нормален европейски живот. Крайно време е да тръгнем напред", каза Василев, след като най-накрая успя да гласува.

Още от "Хасково"

Фестивалът на камерния танц Хасково 2024 единствен в България събира на една сцена танцьори от националните училища по

За три дни на сцената на Младежки център Хасково ще бъдат представени 432 танца. Участниците са над 550 от 50 танцови формации от 20 град

Прочетете повече прочетете повече

Патронен празник на математическата гимназия в Хасково

Директорът на ПМГ Гергана Петрова поздрави учениците за упоритата им работа през последната година и изтъкна десетките високи постижения на национални и международни конкурси, олимпиади и състезания

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени