Делян Добрев: ГЕРБ знаем как да изведем държавата от кризата, в която ни вкара служебното правителство

Втората позиция е за досегашния народен представител д-р Георги Станков

Делян Добрев
Делян Добрев Източник: ПП ГЕРБ

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира днес листата с кандидати за народни представители в РИК Хасково. Пълна листа от 16 кандидати за депутати регистрира коалиция ГЕРБ-СДС в Хасково. Водач на листата е областният координатор на ГЕРБ Делян Добрев, втората позиция е за досегашния народен представител д-р Георги Станков, трети е Стефан Димитров – представител на СДС.

 

"Листата на ГЕРБ-СДС за изборите на 14 ноември е обновена. Девет от всички кандидати за депутати са представители на Младежката организация на ГЕРБ. Целта, която си поставяме е три мандата в Хасковски регион", каза минути след подаване на документите в РИК водачът на листата Делян Добрев. 


"Резултатите са важни, но те не са първостепенни в този момент. Защото всички се намираме в изключително тревожна ситуация. Цената на електроенергията, на газа, на петрола и на всички енергийни ресурси е със стотици проценти по-висока. Металите, строителните материали също поскъпнаха с пъти. И всичко това ще рефлектира върху хранителните продукти и върху всички останали стоки. Намираме се в тревожна ситуация, заради която хората обедняват. А това не се е случвало през последните 12 години. За съжаление, само за последните 6 месеца българите обедняха. Ние от ГЕРБ сме се доказали и знаем как да управляваме кризи. През 2009 и 2010 година изведохме държавата от световната икономическа криза", обясни Делян Добрев.

 

"Кризата, която ни предстои заради тази висока инфлация сега, няма да е по-лека. Аз се надявам хората да се доверят на ГЕРБ, защото ние знаем как да изведем страната от кризата, в която ни вкара Служебното правителство", подчерта водачът на листата на ГЕРБ-СДС Делян Добрев. 

 

Делян Добрев
Делян Добрев Източник: ПП ГЕРБ

1.Делян Александров Добрев – ГЕРБ Хасково
Делян Добрев е от Хасково. Политик от ГЕРБ, икономист, Министър на икономиката, енергетиката и туризма в първото правителство на Бойко Борисов. Депутат в 41, 42, 43, 44, 45 и 46 НС. Председател на Комисията по енергетика в НС 2014 – 2019. Владее английски език. Делян Добрев е женен с три деца.


2.Д-р Георги Тенев Станков – ГЕРБ Любимец 
Д-р Георги Станков е от Любимец. Магистър по ветеринарна медицина. Народен представител в 44, 45 и 46 НС. Член на Комисията по отбрана, Комисията по земеделието и храните и на Комисията по политиките за българите в чужбина.

 

3.Стефан Димитров Димитров – СДС Димитровград 
Стефан Димитров е от Димитровград. Икономист, прокурист на "Неохим" АД. Кмет на община Димитровград в мандат 2007-2011 г. Председател на Общински съвет – Димитровград в мандат 2011-2015 г. Ргионален председател на КРИБ за област Хасково. Владее английски език. Семеен, баща на три деца.


4.Деян Красимиров Иванов -  ГЕРБ Димитровград    
Деян Иванов е от Димитровград. Магистър електроинженер от ВТУ "Тодор Каблешков." Главен експерт в Парламентарната комисия по енергетика. Член на УС на ФЕЕВИ- Фонд за енергийна ефективност и възобновяеми източници. Председател на СД на БНЕБ- ЕАД в периода 2017-2018г. 


5.Д-р Стефка Здравкова Стефанова – ГЕРБ Харманли 
Д-р Стефка Здравкова е от Харманли. Дипломиран ветеринарен лекар от Тракийски университет Стара Загора със собствена ветеринарна практика. Областен управител на област Хасково от ноември 2019 година до май 2021г. Преди това заема поста заместник областен управител. Д-р Стефка Здравкова е майка на две деца.


6.Божидар Петков Петков – МГЕРБ Димитровград    
Божидар Петков е от Димитровград. Завършил "Икономика и управление" от Икономически университет – Варна, бакалавърска и магистър степен. Общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Димитровград. Член на НИС на МГЕРБ. Член на НСОРБ – комисия по Европейски програми и проекти и комисия Икономика, регионално развитие и благоустройство.


7.Евгения Даниелова Ангелова – ГЕРБ Хасково    
Евгения Ангелова е от Хасково, депутат в 43 и 44 НС, зам.-председател на КБФ и член на КЕВКЕФ. Магистър по финанси от университет в САЩ и магистър по бизнес администрация от Великобритания. Владее английски, семейна с едно дете.


8.Митко Костадинов Полихронов – ГЕРБ Хасково    
Митко Полихронов е от Хасково. Предприемач в сферата на транспорта. Народен представител в 44 НС. Член на Комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения и на Комисията по енергетика. Женен с две деца.


9.Митко Петров Петров – МГЕРБ Хасково    
Митко Петров е от Хасково, магистър "Маркетинг" от ПУ "Паисий Хилендарски". Има деветгодишен стаж в сферата на маркетинга в една от най-големите пивоварни компании. Два пъти избиран за общински съветник от ГЕРБ Хасково. От 2019 г. до май 2021г. заместник областен управител на област Хасково.


10.Васил Димитров Митев – МГЕРБ Хасково    
Васил Митев е от Хасково. Бакалавър от ПУ- ФМИ Пловдив "Бизнес информационни технологии" и магистър "Информационни технологии със системи с изкуствен интелект". Предприемач в областта на уеб апликациите и дигиталният маркетинг, семеен с едно дете. Лидер на МГЕРБ Хасково. 


11.Атанас Емилов Асенов – ГЕРБ Хасково 
Атанас Асенов е от Хасково. Предприемач. Два последователни мандата е общински съветник от ГЕРБ Хасково. Семеен, с две деца. 


12.Живко Цветков Спасов – МГЕРБ Ивайловград    
Живко Спасов е от Ивайловград, член МГЕРБ, общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Ивайловград. Тик токър с над 240 хиляди последователи в социалните мрежи и над 10 млн. харесвания на публикации.


13.Десислава Петрова Кирякова - МГЕРБ Любимец
Десислава Кирякова е от Любимец, член на МГЕРБ Любимец, бакалавър "Стопанско управление", магистър "Мениджмънт на националната сигурност и антитероризъм" от ПУ "Св. Паисий Хилендарски". 


14.Николай Стефанов Николов - МГЕРБ Харманли    
Николай Николов е от Харманли, член на МГЕРБ Харманли, общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Харманли. Компютърен инженер, степен бакалавър от УХТ Пловдив. Семеен, с едно дете. 


15.Анелия Георгиева Георгиева - МГЕРБ Свиленград    
Анелия Георгиева е от Свиленград. Бакалавър "Социална педагогика" от БУ "Проф. д-р Асен Златаров", магистър по "Приложна психология" в ПУ "Св. Паисий Хилендарски" и "Агроекология и растителна защита" в Тракийски университет – Стара Загора. Два пъти избирана за общински съветник от листата на ГЕРБ, заместник-кмет на община Свиленград. Семейна, с едно дете.


16.Евелина Генева Димитрова – МГЕРБ Симеоновград    
Евелина Димитрова е от Симеоновград. Бакалавър "Връзки с обществеността" от Бургаския свободен университет. Организационен секретар на МГЕРБ Симеоновград. Владее немски език. Семейна, с едно дете.

Още от "Хасково"

Последни новини

Най-четени