Ден на отворените врати в хасковското военно поделение

Повод е 20-тата годишнина от приемането ни в НАТО

Военни от Българската армия
Военни от Българската армия

Заместник-кметът на Община Хасково Динко Тенев поздрави временно изпълняващия длъжността командир на 31 механизиран батальон Георги Пасков и военнослужещите от формирование 52 740 по повод 20-тата годишнина от приемането на България в НАТО.

 

Зам.-кметът на община Хасково Динко Тенев (вдясно)
Зам.-кметът на община Хасково Динко Тенев (вдясно) Източник: Община Хасково

Днес и утре на територията на Военното поделение в Хасково се провеждат дни на отворените врати. Формированията на Втора Тунджанска механизирана бригада в Стара Загора, Кабиле и Хасково посрещат деца, ученици и граждани от 10.00 ч. до 16.30 ч.

 

 Ден на отворените врати в хасковското военно поделение по повод 20-тата годишнина от приемането ни в НАТО
Ден на отворените врати в хасковското военно поделение по повод 20-тата годишнина от приемането ни в НАТО Източник: Община Хасково

Хасковските офицери и войници от 31-ви механизиран батальон демонстрират въоръжение и бойна техника, а курсанти от Националния военен университет "Васил Левски" представят висшето училище и възможностите за реализация чрез военни и граждански специалности.  

Още от "Хасково"

XXI Национален фестивал на камерния танц с рекордно участие на професионалните училища за изкуство

За първи път на сцената на Младежки център Хасково ще се състезават водещите училища по изкуствата в страната от София, Варна, Бургас, Плевен, Русе и Стара Загора

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени