Фондация предлага безплатни мамологични прегледи в Хасково

Условието е да сте на възраст от 20 до 70 години, да не сте била диагностицирана с рак на гърдата и да не сте бременна

Болница
Болница Източник: Zonanews

Община Хасково е партньор на Фондация "Нана Гладуиш – Една от 8" в поредната ѝ акция с грижа за здравето и превенция на рака на гърдата. Фондацията ще посети нашия град със своята програма "Ела и се прегледай", за да предложи безплатни мамологични прегледи.

 

На 09, 10, 11 и 12 април ще бъдат прегледани 280 жени от града и областта. Прегледите са ехографски и ще се извършват от д-р Младен Младенов, мамолог-гинеколог от ПСАГБ Света София, гр. София.

 

Профилактични ехографски прегледи в Хасково
Профилактични ехографски прегледи в Хасково Източник: Община Хасково

За да си запишете час, можете да се свържете с "Една от 8" на телефон: 0888 811 323 от 01.04.2024 г. до 05.04.2024 г. всеки работен ден между 10:30 ч. и 16:00 ч. След изчерпване на местата, телефонът ще бъде изключен.

 

Условието е да сте на възраст от 20 до 70 години, да не сте била диагностицирана с рак на гърдата и да не сте бременна.

 

Прегледите ще се извършват в сградата на Малък Бизнес Център, гр. Хасково, ул. "Цар Освободител" 2, ет. 2, стая 1. Прегледайте се, погрижете се Вашето здраве!

 

Още от "Хасково"

Негово преосвещенство Пловдивският митрополит Николай донесе в Хасково чудотворната икона Пресвета Богородица "Златна яб

За да се преклонят пред Чудотворната икона на Божията Майка в храма бяха областният управител на Хасково Гинка Райчева, заместник-кметът на Община Хасково Мария Вълчева, представители на Българската армия, стотици миряни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени