ГЕРБ-Хасково откриха кампанията с водосвет в храм "Свети Архангел Михаил" в града

Надяваме да има стабилно редовно правителство, заяви водачът на листата Делян Добрев

ГЕРБ-Хасково откриха кампанията с водосвет в храм "Свети Архангел Михаил" в града
ГЕРБ-Хасково откриха кампанията с водосвет в храм "Свети Архангел Михаил" в града Източник: ГЕРБ-Хасково

С водосвет за здраве, успех и благоденствие беше поставен официален старт на предизборната кампания на ГЕРБ-СДС в Хасковска област. С благословия и съвети към бъдещите депутати се обърна отец Никола от храм "Свети Архангел Михаил" в Хасково.

 

"Всеки път поставяте началото на кампанията си с молитва в Божия храм. Затова благодаря на Господ, че чува нашите молитви и винаги е довеждал до добър край Вашето дело. Но силите на дявола се оказват силни и те желаят България да няма стабилно правителство. Но българският народ има нужда от Вас. Българският народ има нужда от силни водачи, които знаят как да се покаят за грешките и как да се смирят", каза в обръщението си към кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС отец Никола. 

 

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Делян Добрев заяви, че винаги се вслушва в мъдрите думи на отец Никола. "Надяваме да има стабилно редовно правителство. При управлението на ГЕРБ Хасковска област беше на първо място в страната по програмата за енергийна ефективност. Ако ГЕРБ управлява отново, всички общини в региона ще продължат да работят по програмата за санирането и ще се справят така добре, както миналия път", увери Делян Добрев.

 

ГЕРБ-Хасково откриха кампанията с водосвет в храм
ГЕРБ-Хасково откриха кампанията с водосвет в храм "Свети Архангел Михаил" в града Източник: ГЕРБ-Хасково

"За Хасково основен проблем е качеството на улиците. Затова през следващите години ще вложа всички усилия и лично ще настоявам за Хасково да се отпуснат пари за смяна на водопроводите и асфалтирането на улиците. Не подменим ли водопроводите, няма как да оправим и пътищата. Това не може да стане само с пари на общината. Правителството трябва да отпусне, и аз ще настоявам за това, десетки милиони, за да се смени ВиК-инфраструктурата и да се асфалтира града", категоричен е водачът на силния отбор на ГЕРБ в Хасково.

 

"За мен е чест, че съм част от успешните кметове на ГЕРБ, които се включват в предизборната кампания. Надявам се да се мобилизираме, да увеличим резултата си и да имаме четири мандата", коментира кметът на Димитровград Иво Димов.

 

Иво Димов (вляво) и Делян Добрев (вдясно)
Иво Димов (вляво) и Делян Добрев (вдясно) Източник: ГЕРБ-Хасково

"Важно е хората да разберат, че трябва да излязат да гласуват, за да реализираме проектите си. Ако нямаме стабилно правителство, с хоризонт поне четири години, това не може да се случи", категоричен е Иво Димов.

 

Силният отбор на ГЕРБ-СДС е с №18 в бюлетината.

Още от "Хасково"

Кметът на Община Хасково даде старт на кампанията "Бъди активен, остани във форма, мисли зелено!"

В най-красивия хасковски градски парк "Десети пехотен родопски полк" стотици деца, родители, треньори и спортни деятели проведоха заедно открити тренировки по карате, джудо, баскетбол, тенис на маса и фитнес

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени