ГЕРБ-СДС откри кампанията си в Хасково с водосвет

Водачът на листата Делян Добрев е категоричен, че листата на ГЕРБ-СДС е един силен отбор, който ще работи за ред, спокойствие и сигурност на хората

ГЕРБ-СДС откри кампанията си в Хасково с водосвет
ГЕРБ-СДС откри кампанията си в Хасково с водосвет Източник: ПП ГЕРБ

По традиция коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания с водосвет в църквата "Св. Архангел Михаил" в Хасково. Кандидатите за народни представители от листата с №5 в бюлетината запалиха свещ за здраве, мир и успех в предстоящата предизборна надпревара и за победа на изборите на 11 юли.


Водачът на листата Делян Добрев подчерта, че отборът на ГЕРБ-СДС тръгва в тази кампания с вяра в доброто и с намерение да проведе позитивна и градивна кампания. "Както винаги до сега ние няма да изтъкваме лошото у опонентите ни, а ще бъдем концентрирани върху идеите за развитие на региона и на България", заяви Делян Добрев. Преди месеци, по време на предишната кампания, ГЕРБ-СДС представи няколко много интересни и важни проекти за развитието на област Хасково и не се отказва от тяхната реализация.

 

"Има обаче един конкретен проект, който, за съжаление служебното правителство спря. Tова е изграждането на велоалея между Хасково и Минерални бани", съобщи водачът на листата с №5. "Сега имаме нови идеи. Една от тях е за довършване на околовръстния път на Хасково от кв. "Бадема" до съществуващото околовръстно шосе до бившия ТЕЦ. Това ще доведе до извеждане на товарния трафик извън града. И ние ще положим усилия през следващия мандат този проект да се случи", увери Делян Добрев. Той е категоричен, че листата на ГЕРБ-СДС е от изявени личности, които заедно правят един силен отбор, който ще работи за ред, спокойствие и сигурност на хората. 

Още от "Хасково"

Последни новини

Най-четени