Хасковлия уби 4-годишно дете, майката е с опасност за живота

По неофициална информация детето е удушено

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

Хасковлия е арестуван, след като уби 4-годишно дете и преби жестоко майка му, съобщи вестник "Марица". Престъплението станало в квартал "Република" около 2:00 часа след полунощ днес.

 

По неофициална информация детето е удушено. Майка му е с опасност за живота и е настанена в МБАЛ - Хасково. Хора от квартала разказаха, че жената живеела на съпружески начала с бияча си. Той е криминално проявен и е лежал в затвора. Често се и дрогирал.

 

Според haskovo.net пък в хода на разследването е установено, че на 24.12.2022г. на малолетното момче е бил нанесен побой, вследствие на който то е получило несъвместими с живота травми и е починало. За извършеното престъпление, за 24 часа по Закона за МВР е задържан Г.М. Предстои Окръжна прокуратура-Хасково да му повдигне обвинение, след което същият да бъде задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

 

Още от "Хасково"

Стартира първата покана за набиране на проектни предложения по програма ИНТЕРРЕГ VI-А Гърция-България 2021-2027

32 млн. евро са предвидени за проеБезвъзмездното финансиране от ЕС е в размер на 80%кти за опазване на околната среда, развитие на туризма и подкрепа на образованието в граничните региони

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени