Хасково чества 187 години от рождението на Васил Левски

Тържественият ритуал по поднасяне на венци и цветя пред паметника на Васил Левски, в двора на едноименното училище, ще започне в 10,30 часа на 18 юли 2024 година

Васил Левски
Васил Левски Източник: Zonanews

Община Хасково, СУ "Васил Левски" Хасково и Военните формирования в Хасково и Корен организират тържествено честване на 187 години от рождението на Апостола на свободата Васил Левски.

 

Тържественият ритуал по поднасяне на венци и цветя пред паметника на Васил Левски, в двора на едноименното училище, ще започне в 10,30 часа на 18 юли 2024 година.

 

Община Хасково, СУ "Васил Левски" Хасково и командванията на Военните формирования в Хасково и Корен канят всички жители и гости на града, представители на обществени организации, институции и политически сили заедно да почетем славното дело на Апостола на българската свобода Васил Левски.

Още от "Хасково"

"CODIFY sport ХАСКОВО" – знаменитото издание, което вдъхновява младите хора с примера на успелите

Наричат списание CODIFY иновация в комуникацията, защото нашата мисия е да застъпваме грамотността и посредством нея да създаваме истински човешки взаимоотношения, каза при представянето на CODIFY Станислава-Владимира Станкова

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени