Короната на "Кралица Аида" спечели Кармен Стефанова от "Етър" Велико Търново

Заместник-кметът на Община Хасково Мария Вълчева поздрави организаторите и участниците в турнира и благодари на всички за усилията в Хасково да бъде утвърден един от емблематичните спортове в България

Короната на "Кралица Аида" спечели Кармен Стефанова от "Етър" Велико Търново
Короната на "Кралица Аида" спечели Кармен Стефанова от "Етър" Велико Търново Източник: Община Хасково

Талантливата и красива Кармен Стефанова от "Етър" Велико Търново спечели приза "Кралица Аида" на шестия международен турнир по художествена гимнастика Хасково.

 

Заместник-кметът на Община Хасково Мария Вълчева поздрави организаторите и участниците в турнира и благодари на всички за усилията в Хасково да бъде утвърден един от емблематичните спортове в България.

 

Зам.-кметът Мария Вълчева
Зам.-кметът Мария Вълчева Източник: Община Хасково

"Много се радвам, че в Хасково отново има толкова много красота и изящество. Един от емблематичните спортове в България вече има традиции тук. Твърдя това уверено, защото за шеста година в Хасково се провежда един от силните международни турнири "Кралица Аида" и защото нашите момичета от клуб "Аида" се представят брилянтно на престижни състезания, което е доказателство, че Хасково може", каза в приветствието си Мария Вълчева.

 

Короната на
Короната на "Кралица Аида" спечели Кармен Стефанова от "Етър" Велико Търново Източник: Община Хасково

В международния турнир по художествена гимнастика, който се  провежда в зала "Дружба" участват над 550 гимнастички от 23 клуба от България, Черна гора, Република Северна Македония и Босна и Херцеговина.

 

Организатор и вдъхновител на турнира е председателят на хасковския клуб "Аида" Яна Михайлова. Състезанието е част от спортния календар на Община Хасково.

 

Още от "Хасково"

Последни новини

Най-четени