Лидерът на ГЕРБ: Докладът на САЩ казва, че ПП и ДБ нямат капацитет да се справят със съдебната реформа (НА ЖИВО)

Това заяви Борисов преди поредната предизборна среща - този път в Хасково

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: Zonanews

Докладът на САЩ казва, че ПП и ДБ нямат капацитет да се справят със съдебната реформа. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Хасково, където бе посрещнат от стотици членове и симпатизанти. "Ако имаме малко разум, на 2-и политическата класа трябва да се стегне и да си свърши работата", пожела лидерът на ГЕРБ.

"И на децата беше ясно, че арестът ми беше незаконен и поръчков, и наказуем. Но бих засегнал арестите на десетки хора в предизборните кампании - върнахме се в 90-те години", обърна се към медиите Борисов.

 

Крадоха ви от нафтата, от бензина, откъдето каквото можаха, отсече той по повод доклада на Държавния департамент на САЩ, който уличава в корупция, несвободни медии, арести предходното управление на кабинета Кирил Петков и служебните кабинети на Румен Радев.

 

Вие едва ли не се радвахте, когато ни извличаха пред децата ни от къщите. Но сега се вижда - докладът казва: две години управление на Кирил Петков и Радев - корупция и какво ли не. Затова сега на изборите трябва да се стегнем, отсече той, обръщайки се към медиите.

 

Ние нямаме никакво участие в никаква медия. Когато Рашков заплаши Вашата колежка - помните ли? Колко пъти NEXO беше дадено в новините, възмути се бившият премиер. 

 

 

 

 

Още от "Хасково"

XXI Национален фестивал на камерния танц с рекордно участие на професионалните училища за изкуство

За първи път на сцената на Младежки център Хасково ще се състезават водещите училища по изкуствата в страната от София, Варна, Бургас, Плевен, Русе и Стара Загора

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени