Над 300 деца участват днес в лекоатлетическия турнир "Хасково"

Бъдещите шампиони се състезаваха в четири възрастови групи в дисциплините гладко бягане, скок от място, смесена щафета и дълъг скок

Над 300 деца участват днес в лекоатлетическия турнир "Хасково"
Над 300 деца участват днес в лекоатлетическия турнир "Хасково" Източник: Община Хасково

Над 300 деца участват днес в лекоатлетическия турнир "Хасково". Кметът на Община Хасково Станислав Дечев награди шампионите в отделните дисциплини.

 

В шестото издание на турнира за деца от 6 до 16 години участват най-добрите малки лекоатлети от клубовете СК "Атлетик" Хасково, "Локомотив" Пловдив, "Берое" Става Загора, "Спартак" Стара Загора, "Пендарева" Казанлък, "Хеброс" Харманли, клуб "Русе", "Тийм Клявков" Пловдив, "Тракия" Пловдив.

 

Кметът Станислав Дечев награди победителите
Кметът Станислав Дечев награди победителите Източник: Община Хасково

Община Хасково и СК "Атлетик" са организатори на оспорваното лекоатлетическо състезание, което е част от спортния календар на Хасково.

 

Бъдещите шампиони се състезаваха в четири възрастови групи в дисциплините гладко бягане, скок от място, смесена щафета и дълъг скок.

 

Тазгодишното издание на лекоатлетическия турнир за деца "Хасково" е част от Национална кампания срещу насилието над и между деца "Бъди смел, бъди добър!" на Държавната агенция за закрила на детето.

Още от "Хасково"

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев откри третия международен турнир по борба "Купа Хасково" 

Треньорът Стоян Чобанов връчи от името на клубовете по борба "Ангел Войвода" и "Хасково" специален плакет на Станислав Дечев за приноса му за развитието на борбата в Хасково

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени