Община Хасково и ММС заедно в кампанията "Бъди активен, остани във форма, мисли зелено!"

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев кани всички, които имат интерес към спорта да се включат в откритите тренировки на 2 октомври 2024 г. от 17:30 ч.

Община Хасково и ММС заедно в кампанията "Бъди активен, остани във форма, мисли зелено!"
Община Хасково и ММС заедно в кампанията "Бъди активен, остани във форма, мисли зелено!" Източник: Община Хасково

Община Хасково и Министерството на младежта и спорта организират открити тренировки в най-красивия градски парк - "Десети пехотен родопски полк". Съвместната инициатива е по повод Европейската седмица на спорта и се провежда под мотото "Бъди активен, остани във форма, мисли зелено!".

 

Идеята на кампанията #BeAktive Tour е с открити тренировки, водени от най-изявените треньори да се популяризира активния и здравословен начин на живот. Кметът на Община Хасково Станислав Дечев кани всички, които имат интерес към спорта да се включат в откритите тренировки на 2 октомври 2024 г. от 17:30 ч. на спортните игрища и открит фитнес в парк "Десети пехотен родопски полк".

 

За малки и големи любители на игрите и спорта открити занятия по:

- баскетбол с треньорите от БК "Хасково";

- джудо с треньорите на шампионите на Хасково от СК "Джудо и джу-джутцу";

- карате с треньорите от СК "Торнадо";

- тенис на маса с треньорите от СК по тенис на маса "Хасково";

- фитнес тренировки с най-добрите инструктори от Хасково.

 

Община Хасково и Министерството на младежта и спорта призовават всички активни хора, които обичат спорта на открити тренировки, където на покажем, че #ХасковоМоже да бъде във форма, активен и зелен!

 

Очакваме Ви на 2 октомври от 17:30 часа в зеленото сърце на Хасково – парк "Десети пехотен родопски полк", защото Хасково е част от Европейската седмица на спорта- една от най-големите спортни инициативи в света. Нека сме активни #BeActive

 

Още от "Хасково"

Последни новини

Най-четени