От днес ваучери за детската кухня в Хасково се купуват и електронно

Не се продават ваучери за почивни и празнични дни

Детска кухня
Детска кухня Източник: Facebook

От днес стартира системата за електронно купуване на ваучери (купони) за услугата "Детска кухня" в Хасково. За да могат родителите да се възползват от електронната услуга, е необходима регистрация на  https://dmkhaskovo.uslugi.io/ или на място в избран от тях пункт.

 

Ваучери за храна по електронен път могат да бъдат купувани от понеделник до четвъртък (вкл.) за всяка следваща седмица, а в петък - на място в пунктовете.

Максималният брой купони не може да надвишава броя на работните дни в месеца. Не се продават ваучери за почивни и празнични дни.

 

Услугата "Детска кухня" предоставя обедно меню (супа, основно ястие и десерт) за две възрастови групи: до 1 година и от 1 до 3 години. Дневната такса за ползване на детска кухня е 1,50 лв. и е определена с Наредба за определяне и администриране на местни такси и цени на услуги на територията на Община Хасково.

 

Внедряването на системата за електронно закупуване на ваучери /купони/ за Детска кухня е в изпълнение на Стратегия за развитие на образованието на Община Хасково за 2022 – 2027 г.  и заложените дейности по приоритетна област 5 "Дигитализация на процесите в предучилищното и училищното образование", която предвижда разширяване на електронните услуги за родители относно прием в детска градина и записване за детска млечна кухня.

 

Още от "Хасково"

Кметът на Община Хасково даде старт на кампанията "Бъди активен, остани във форма, мисли зелено!"

В най-красивия хасковски градски парк "Десети пехотен родопски полк" стотици деца, родители, треньори и спортни деятели проведоха заедно открити тренировки по карате, джудо, баскетбол, тенис на маса и фитнес

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени