Полицай загина при катастрофа на патрулка

Заради катастрофата трафикът на леки коли към Турция през граничния пункт е пренасочен

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

Полицай загина при катастрофа с патрулка преди ГКПП "Капитан Андреево", съобщи  bTV. Произшествието е станало в 6:30 ч. тази сутрин, два часа преди края на нощната смяна на патрула.

 

Загиналият полицай се е возил на предната седалка, когато колегата му, шофирал патрулката, по неясни към момента причини, губи контрол над автомобила и се обръща по таван. Сигналът за произшествието е подал полицаят, който е бил зад волана.

 

Разследването е поето от следовател. На мястото се провеждат огледи. Заради катастрофата трафикът на леки коли към Турция през граничния пункт е пренасочен през трасето за камиони. Няма струпване на коли, тъй като движението в тази посока не е интензивно.

Още от "Хасково"

Фестивалът на камерния танц Хасково 2024 единствен в България събира на една сцена танцьори от националните училища по

За три дни на сцената на Младежки център Хасково ще бъдат представени 432 танца. Участниците са над 550 от 50 танцови формации от 20 град

Прочетете повече прочетете повече

Патронен празник на математическата гимназия в Хасково

Директорът на ПМГ Гергана Петрова поздрави учениците за упоритата им работа през последната година и изтъкна десетките високи постижения на национални и международни конкурси, олимпиади и състезания

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени