Предизвикателството вече е в Хасково!

Тридневното кино-приключение провокира десетки млади хора, да се включат в майсторски класове по кинорежисура, продуцентство, сценарно писане, операторско и актьорско майсторство.

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев се срещна с менторите от #Предизвикателството Силвия Петкова, Кристина Верославова, Георги Иванов, Николай Мутафчиев и Николай Урумов.
Кметът на Община Хасково Станислав Дечев се срещна с менторите от #Предизвикателството Силвия Петкова, Кристина Верославова, Георги Иванов, Николай Мутафчиев и Николай Урумов. Източник: Община Хасково

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев се срещна с менторите от #Предизвикателството Силвия Петкова, Кристина Верославова, Георги Иванов, Николай Мутафчиев и Николай Урумов.

 

Тридневното кино-приключение е за първи път в града и провокира десетки млади хора, да се включат в майсторски класове по кинорежисура, продуцентство, сценарно писане, операторско и актьорско майсторство.

 

Тридневното кино-приключение в Хасково е за първи път в града и провокира десетки млади хора, да се включат в майсторски класове по кинорежисура, продуцентство, сценарно писане, операторско и актьорско майсторство
Тридневното кино-приключение в Хасково е за първи път в града и провокира десетки млади хора, да се включат в майсторски класове по кинорежисура, продуцентство, сценарно писане, операторско и актьорско майсторство Източник: Община Хасково

Менторите в Предизвикателството обещават, че в неделя най-добрият късометражен #филм ще спечели Голямата награда от 1000 лева.

 

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев предоставя и две допълнителни стимулиращи награди за подгласниците на фаворита.

 

Предизвикателството излъчва 14 регионални победители и ЕДИН национален победител!

Талант от #Хасково може да спечели голямата награда на ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО!

Още от "Хасково"

Кметът на Община Хасково даде старт на кампанията "Бъди активен, остани във форма, мисли зелено!"

В най-красивия хасковски градски парк "Десети пехотен родопски полк" стотици деца, родители, треньори и спортни деятели проведоха заедно открити тренировки по карате, джудо, баскетбол, тенис на маса и фитнес

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени