Продават бившата Цигарена фабрика в Хасково

Националната агенция за приходите започва процедура по продажба на имота

НАП
НАП Източник: Zonanews
Националната агенция за приходите (НАП) започва процедура по продажба на бившата Цигарена фабрика в Хасково. Обект на търга е административната сграда, в която преди години са се помещавали ръководството и административният персонал, съобщава NOVA.
 
Сградата не функционира от години. Общото й техническо състояние е задоволително. Функционално бившата администрация включва три корпуса с топли връзки помежду си, като основният от тях е на шест етажа, поясниха от данъчната администрация. На първите пет са позиционирани кабинети, а на последния етаж има конферентна зала.
 
Цената, на която е оценен имотът, е 1 665 000 лв. Сградата може да бъде разгледана от днес, 25 октомври, до 3 ноември включително при стриктно спазване на противоепидемичните мерки. За целта заинтересованите лица първо следва да уговорят среща с публичния изпълнител, поясниха от НАП.

Още от "Хасково"

Негово преосвещенство Пловдивският митрополит Николай донесе в Хасково чудотворната икона Пресвета Богородица "Златна яб

За да се преклонят пред Чудотворната икона на Божията Майка в храма бяха областният управител на Хасково Гинка Райчева, заместник-кметът на Община Хасково Мария Вълчева, представители на Българската армия, стотици миряни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени