Състезание от спортния календар на Българската федерация по лека атлетика се проведе в Хасково

Йоан Радев – състезател на СК "Атлетик" Хасково е победител в трибоя за момчета под 14г.

Състезание от спортния календар на Българската федерация по лека атлетика се проведе в Хасково
Състезание от спортния календар на Българската федерация по лека атлетика се проведе в Хасково Източник: Община Хасково

Йоан Радев – състезател на СК "Атлетик" Хасково е победител в трибоя за момчета под 14г. в турнира "А1 атлетика за младежи", който се проведе днес на стадион "Хасково".

 

Състезанието е от спортния календар на Българската федерация по лека атлетика и се провежда с подкрепата на Община Хасково. Втори при момчетата е Теодор Симеонов, трети е Хари Блядков и двамата лекоатлети на Локомотив Пловдив.

 

При момичетата в трибоя първото място спечели Валена Георгиева от СК "Милкана Михайлова"- Перник, втора е Мила Генова от СКЛА "Михаил Желев"- Сливен, третото  място заслужи Паулина Димитрова от СК Галакси-Пловдив.

 

47 момичета и 28 момчета участваха в "А1 атлетика за младежи" Хасково 2024. Наградите на атлетите връчи заместник-кметът на Община Хасково Динко Тенев. За втора година Хасково печели домакинството на турнир от престижната младежка лекоатлетическа верига, която се организира от БФЛА.

Още от "Хасково"

Кметът на Малево Делчо Въчев и всички жители на селото се обединяват за каузата #ЗаНикол

Ако не можете да участвате в Благотворителния базар в събота в Малево, може да дарите в десетките кутии, които са поставени в различни търговски обекти в Хасково, както и в Община Хасково

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени