Симеоновград е обграден от полиция заради мащабна спецакция

На входа на града са се образували огромни колони от коли

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

Специализирана полицейска операция започна в Симеоновград тази сутрин, съобщиха от полицията в Хасково. На входовете на населеното място има полицейски постове, които спират автомобилите. Акцията е по линията на конвенционалната престъпност.

 

Силите на служителите са съсредоточени върху издирвани лица и моторни превозни средства. Предотвратяване и разкриване на престъпления, свързани с политическите права на гражданите, нарушения на Закона на движението по пътищата. Проверят се и търговски обекти, заложни къщи. Проверяват се и лица от активния криминален контингент.

 

Чрез тази операция ще постигнем пълен респект над лицата, които се занимават с извършване на престъпелния и такива които подготвят престъпления. Основната идея е да повишим доверието на гражданите в МВР, заявиха от полицията.

 

В акцията участват 60 служители -  сили на областната дирекция на МВР и Жандармерията, включени са и данъчни служители и от БАБХ.

 

В хранителен магазин са намерени лекарства, съобщиха на брифинг от полицията. От полицията съобщиха, че работят заедно с данъчните и проверяват всички търговски обекти и заложни къщи в Хасково. На входа на града са се образували огромни колони от коли.

Още от "Хасково"

Фестивалът на камерния танц Хасково 2024 единствен в България събира на една сцена танцьори от националните училища по

За три дни на сцената на Младежки център Хасково ще бъдат представени 432 танца. Участниците са над 550 от 50 танцови формации от 20 град

Прочетете повече прочетете повече

Патронен празник на математическата гимназия в Хасково

Директорът на ПМГ Гергана Петрова поздрави учениците за упоритата им работа през последната година и изтъкна десетките високи постижения на национални и международни конкурси, олимпиади и състезания

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени