Спектакъл на Ансамбъл "Българе" в Хасково

Спектакълът е представян рекордните 3000 пъти в 24 страни по света, в това число и на Бродуей в Ню Йорк

Спектакъл на Ансамбъл „Българе“ в Хасково
Спектакъл на Ансамбъл „Българе“ в Хасково Източник: Община Хасково

 

Най-успешният спектакъл на Ансамбъл "Българе" – "Това е България", се завръща с обновена версия на сцената на Културно-спортен комплекс "Спартак” в Хасково. Събитието се осъществява със съдействието на Община Хасково и е под патронажа на кмета на Община Хасково Станислав Дечев.

 

Спектакълът е представян рекордните 3000 пъти в 24 страни по света, в това число и на Бродуей в Ню Йорк. Преминал през различни трансформации, емблематичният  спектакъл на ансамбъл "Българе" – "Това е България" се завръща с обновена версия на Хасковска сцена.

 

На 13 юни 2024 година от 20,30 часа на сцената на Културно-спортен комплекс "Спартак" със своето виртуално присъствие, незабравимият български актьор и почетен гражданин на Хасково - Георги Черкелов, ще ни преведе през музиката, песните, танците, обичаите и народопсихологията на българите от Родопите, Македония, Шоплука, Северна България, Добруджа, Странджа и Тракия.

 

Спектакълът запознава зрителя с историята, традициите, културата и несломимия дух на българския народ, поднесен по един великолепен начин.

 

Билетите са на преференциални цени до 24 май и могат да бъдат закупени онлайн на www.epay.go и касите на EasyPay и на директен линк: https://epaygo.bg/3114895158. Билети можете да намерите и на касата на зала "Дружба" от 16:00 до 18:00 часа всеки работен ден и на тел. 087 914 0233. Повече информация на тел. 088 226 0119

 

"Това е България" – спектакълът, който промени отношението на българите към собствения ни фолклор!

Настаняването в к-кс "Спартак" е по реда на пристигане, информират от Ансамбъл "Българе"!

 

Още от "Хасково"

Хасково почете 187-годишнина от рождението на Апостола на свободата Васил Левски

В церемонията по повод годишнината от рождението на Васил Левски участваха представителни части от Военните формирования 52 740 Хасково и 22 280 Корен и Духов оркестър при Община Хасково

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени