Станислав Дечев: Гласувах за сигурна Европа и за стабилно правителство в България, което да подпомага общините

Нестабилното управление през последните години ни докара огромна инфлация, неработещи фондове, а това е пагубно за страната ни

Кметът на Хасково Станислав Дечев гласува и в двата избора днес. За народни представили и евродепутати вотът си той упражни в секция в НТС. „Гласувах и призовавам всички граждани да упражнят правото си на избор днес. Аз гласувах за сигурна Европа, в която всички да живеем в мир, уверени и спокойни. Гласувах за стабилна България, за да приключи цикълът от  избори, за да имаме стабилно правителство, което да подпомага общините, за да се развиваме и да правим градовете си вси по-красиви и добри за живеене“, подчерта градоначалникът. „Важно е да гласуваме, защото нестабилното управление през последните години ни докара огромна инфлация, неработещи фондове, а това е пагубно за страната ни. Трябва да имаме възможност да работим, да усвояваме европейските фондове, да спрем експериментите и да живеем предвидимо, както преди пет години“, заяви Станислав Дечев.  Кметът на Хасково гласува с хартиена бюлетина и подчерта, че е направил този избор, защото машините и днес са дали дефект. „Притесняваме факта, че контролът върху машините не се упражнява по най-правилния начин. Но най-вече, гласувах с хартиена бюлетина, защото деветдесет процента от Европа гласува с хартия и това е доказаният и коректен начин за гласуване. Във всяка секция има представители на всички политически партии, така че когато се говори за некоректност, то тя би трябвало да произлиза от всички“, коментира Станислав Дечев.
Кметът на Хасково Станислав Дечев гласува и в двата избора днес. За народни представили и евродепутати вотът си той упражни в секция в НТС. „Гласувах и призовавам всички граждани да упражнят правото си на избор днес. Аз гласувах за сигурна Европа, в която всички да живеем в мир, уверени и спокойни. Гласувах за стабилна България, за да приключи цикълът от избори, за да имаме стабилно правителство, което да подпомага общините, за да се развиваме и да правим градовете си вси по-красиви и добри за живеене“, подчерта градоначалникът. „Важно е да гласуваме, защото нестабилното управление през последните години ни докара огромна инфлация, неработещи фондове, а това е пагубно за страната ни. Трябва да имаме възможност да работим, да усвояваме европейските фондове, да спрем експериментите и да живеем предвидимо, както преди пет години“, заяви Станислав Дечев. Кметът на Хасково гласува с хартиена бюлетина и подчерта, че е направил този избор, защото машините и днес са дали дефект. „Притесняваме факта, че контролът върху машините не се упражнява по най-правилния начин. Но най-вече, гласувах с хартиена бюлетина, защото деветдесет процента от Европа гласува с хартия и това е доказаният и коректен начин за гласуване. Във всяка секция има представители на всички политически партии, така че когато се говори за некоректност, то тя би трябвало да произлиза от всички“, коментира Станислав Дечев. Източник: Община Хасково

Кметът на Хасково Станислав Дечев гласува и в двата избора днес. За народни представили и евродепутати вотът си той упражни в секция в НТС.

 

"Гласувах и призовавам всички граждани да упражнят правото си на избор днес. Аз гласувах за сигурна Европа, в която всички да живеем в мир, уверени и спокойни. Гласувах за стабилна България, за да приключи цикълът от  избори, за да имаме стабилно правителство, което да подпомага общините, за да се развиваме и да правим градовете си вси по-красиви и добри за живеене", подчерта кметът.

 

Станислав Дечев
Станислав Дечев Източник: Община Хасково

"Важно е да гласуваме, защото нестабилното управление през последните години ни докара огромна инфлация, неработещи фондове, а това е пагубно за страната ни. Трябва да имаме възможност да работим, да усвояваме европейските фондове, да спрем експериментите и да живеем предвидимо, както преди пет години", заяви Станислав Дечев.

 

Кметът на Хасково гласува с хартиена бюлетина и подчерта, че е направил този избор, защото машините и днес са дали дефект.

 

"Притесняваме факта, че контролът върху машините не се упражнява по най-правилния начин. Но най-вече, гласувах с хартиена бюлетина, защото деветдесет процента от Европа гласува с хартия и това е доказаният и коректен начин за гласуване. Във всяка секция има представители на всички политически партии, така че когато се говори за некоректност, то тя би трябвало да произлиза от всички", коментира Станислав Дечев.

Още от "Хасково"

Кметът на Малево Делчо Въчев и всички жители на селото се обединяват за каузата #ЗаНикол

Ако не можете да участвате в Благотворителния базар в събота в Малево, може да дарите в десетките кутии, които са поставени в различни търговски обекти в Хасково, както и в Община Хасково

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени