Стотици се включиха в Благотворителния базар за Никол

Всички събития, които организира Община Хасково също са посветени на каузата

Стотици се включиха в Благотворителния базар за Никол
Стотици се включиха в Благотворителния базар за Никол Източник: Община Хасково

Стотици се включиха в Благотворителния базар за Никол в с. Малево. Всички жители и гости на селото събраха и дариха 16 хиляди лева за момиченцето. Парите ще постъпят по сметката на детето, за да продължи лечението и за да може 8-годишната Никол отново да върне усмивката си.

 

Идеята за Благотворителния базар в село Малево е на кмета Делчо Въчев. Той, жителите на селото и стотици гости от цялата община се включиха в събитието.

 

Децата от Детската градина в Малево и учениците от местното училище се включиха в инициативата, а техните приятели и гости се наслаждаваха на веселите игри и смелите предизвикателства.

 

Дарения за Никол се приемат в десетките кутии, които са поставени в различни търговски обекти в Хасково и в касовите салони на Община Хасково. Всички събития, които организира Община Хасково също са посветени на каузата #Хасково #ЗаНикол.

 

Стотици се включиха в Благотворителния базар за Никол
Стотици се включиха в Благотворителния базар за Никол Източник: Община Хасково

Днес и утре са последните два дни от Театралния фестивал "Театър, обичам те!", а от понеделник започва Студентският театрален фестивал "Сцена на края на града", където също ще се събират средства в подкрепа на семейството на детето.

 

Освен това дарения за Никол може да направите и по сметката на майката Никол:

ЦКБ АД

IBAN BG92CECB979010D3860400

Ирина Иванова Георгиева

BIC CECBBGSF

"Дарение за Никол"

 

 

Още от "Хасково"

Хасково почете 187-годишнина от рождението на Апостола на свободата Васил Левски

В церемонията по повод годишнината от рождението на Васил Левски участваха представителни части от Военните формирования 52 740 Хасково и 22 280 Корен и Духов оркестър при Община Хасково

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени