Традиционна мотообиколка на Хасково с послание за безопасно шофиране и отговорно поведение на пътя

По този начин участниците в шествието ще почетат паметта на своите колеги, станали жертва на безразсъдно шофиране

Традиционна мотообиколка на Хасково с послание за безопасно шофиране и отговорно поведение на пътя
Традиционна мотообиколка на Хасково с послание за безопасно шофиране и отговорно поведение на пътя Източник: Община Хасково

Мотоклуб "Haskovo Riders MCC" организира традиционна мотообиколка на Хасково с послание за безопасно шофиране и отговорно поведение на пътя от всички участници в движението. На 17 август (събота) ще се проведе традиционната мотосреща на Мото клуб "Haskovo Riders MCC". 

 

Събитието ще стартира в 17:00 от клубната къща с почетна обиколка на град Хасково. В мотообиколката ще участват народният представител Иван Минев и негови съмишленици от Мото клуб "Haskovo Riders MCC", за които каузата "Хасково - столица на моторните спортове на Балканите" е приоритет.

 

Традиционната мотообиколка на Хасково се осъществява със съдействието на Община Хасково. Мощните мотоциклети ще тръгнат от клубната къща и ще преминат през града по предварително обезопасен маршрут.

 

По този начин участниците в шествието ще почетат паметта на своите колеги, станали жертва на безразсъдно шофиране и ще призоват институциите за по-бързо изграждане на писта Хасково на терена на бившето летище в Узунджово. 

Още от "Хасково"

Символична златна панделка с кауза на фасадата на Община Хасково

Община Хасково прие предложението да партнира на Сдружение "Деца с онкохематологични заболявания" за повишаване на осведомеността за рака при децата и въздействието му върху децата и техните семейства

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени