Тридневно кино-приключение в Хасково

Най-голямото предизвикателство към младите хора – да създадат късометражен филм с дължина до 10 минути само за 24 часа по тема изтеглена от менторите

Тридневно кино-приключение в Хасково
Тридневно кино-приключение в Хасково Източник: Община Хасково

За първи път в Хасково #Предизвикателството! Един проект за млади и креативни хора, които искат да предизвикат таланта си и да участват в майсторски класове по кинорежисура, продуцентство, сценарно писане, операторско и актьорско майсторство. Това съобщиха от общинския пресцентър.


Предизвикателството ще бъде в Хасково между 05-07 юли 2024г. Ментори са: Силвия Петкова, Кристина Верославова, Георги Иванов, Николай Мутафчиев и  Николай Урумов. Мястото е зала ''Хасково''. Най-голямото предизвикателство към младите хора – да създадат късометражен филм с дължина до 10 минути само за 24 часа по тема изтеглена от менторите.

 

Кристина Верославова и Николай Мутафчиев
Кристина Верославова и Николай Мутафчиев Източник: Община Хасково



Филмите на отборите, които успеят да завършат навреме, ще бъдат представени на официалната прожекция. На финала отборът победител ще спечели голямата награда от 1000 лева и ще се състезава за националната награда! 


Предизвикателството излъчва 14 регионални победители и 1 национален победител! Използвайте възможността да спечелите голямата награда на ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО! 

 

За повече информация и записване на:  https://www.artefactcreations.eu/bg/copy-of-the-challenge-1
*Записването е отворено до изчерпване на местата. Проектът се осъществява със съдействието на Община Хасково, финансовата подкрепа на Национален фонд "Култура" и Национален филмов център.

Още от "Хасково"

Последни новини

Най-четени